Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Χωρίς διακοπή οι παίδες

Χωρίς διακοπή οι παίδες

Aca-U17-pr-digenis (24)


Εφτά παιχνίδια περιλαμβάνει το πράσινο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 10-11 Οκτωβρίου. Πολύ δύσκολες αναμετρήσεις περιμένουν όλες τις ομάδες μας στην 4η αγωνιστική, που περιλαμβάνει ένα αιώνιο ντέρμπι, ένα Λευκωσιάτικο ντέρμπι και δύο αγώνες κόντρα στην Ανόρθωση.

Αναβλήθηκε το παιχνίδι των Νέων και θα διεξαχθεί σε 10 ημέρες. Οι υπόλοιπες εφτά ομάδες μας όμως έχουν αγώνα και καλούνται να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Μεγάλο ντέρμπι στον Α’ Όμιλο Λευκωσίας του Πρωταθλήματος U13, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να υποδέχεται τον αιώνιο αντίπαλο. Μοναδικός στόχος είναι ασφαλώς το τρίποντο. Δύσκολη μονομαχία έχουν οι μικροί στο Β’ όμιλο, που αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Ολυμπιακό. Στη Λεμεσό η ομάδα μας φιλοξενεί την ομάδα της Πέγειας, ενώ οι “πράσινοι” της Λάρνακας πηγαίνουν στη Δερύνεια για τη νίκη με αντίπαλο την Αναγέννηση.

Ντέρμπι για τους Παίδες U15, που έχουν εκτός έδρας δοκιμασία με την Ανόρθωση και θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα την πορεία τους.

Με τον πρωτοπόρο Άρη αγωνίζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 και με νίκη ανεβαίνει στην κορυφή. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι και κρύβει παγίδες, για αυτό θα χρειαστεί συγκέντρωση σε όλο το παιχνίδι για να έρθει το τρίποντο.

Ακόμη ένα ντέρμπι για την ομάδα κάτω των 17 του Προαιρετικού, που παίζει στην έδρα της με αντίπαλο την Ανόρθωση. Για το απόλυτο πηγαίνει η ομάδα μας, που μέσα στην έδρα της δεν έχει δεχτεί ακόμη γκολ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομάδων μας:

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 

U13 09:00 Ολυμπιακός – ΟΜΟΝΟΙΑ (1) Προμαχώνας
U13 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποελ Γήπεδο Ασπίς Γερίου
U13 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λεμ.) – Πέγεια 2014 Γήπεδο “Δεν Ξεχνώ” – Επιστροφή Δήμου Πολεμιδιών
U13 09:00 Αναγέννηση Δερύνειας – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λαρ.) Γήπεδο Δερύνειας

U17 11:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Άρης Βοηθητικό Μακαρείου

Κυριακή 11 Οκτωβρίου

U15 09:00 Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ Γήπεδο Ασπίς Ιδαλίου Ποταμιά

U17 11:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ανόρθωση Γήπεδο Ορφέα (Προαιρετικό Πρωτάθλημα)