Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ανατροπή και νίκη

Ανατροπή και νίκη

Aca-U13-a-apoel (25)


Σπουδαία νίκη πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U13α, που κέρδισε με ανατροπή στο σκορ την Ανόρθωση με 3-2. Οι πράσινοι πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό και πανηγύρισαν για τους τρεις βαθμούς που κέρδισαν με το σπαθί τους.

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ανδρέα Ζαχαρίου στο 18ο λεπτό η ομάδα μας πήρε το προβάδισμα. Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση, ενώ στα μέσα τους δευτέρου μέρους η ομάδα της Αμμοχώστου ανέτρεψε το σκορ, κάνοντας το 1-2. Δεν τα παράτησαν όμως οι πράσινοι και δέκα λεπτά πριν το τέλος έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, με τον Μάριο Αντωνίου να σκοράρει. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Αναστάσιος Στρούθου, που είχε περάσει ως αλλαγή στον αγώνα

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ, ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΥΒΙΟΥ (31′ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΡΟΥΘΟΥ), ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΤΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (62′ ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΙΩΡΚΑΤΖΙΗΣ), ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ (31′ ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ), ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΠΑ (66′ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ), ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ, ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (47′ ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΣΠΡΗΣ).