Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Μαζεμένα ντέρμπι

Μαζεμένα ντέρμπι

Aca-U17-Olimpiakos (26)


Όλες οι ομάδες της ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν αγώνα αυτό το Σαββατοκύριακο. Πέντε εξ αυτών αγωνίζονται το Σάββατο, ενώ τρεις την Κυριακή, με τις έξι να παίζουν εντός έδρας.

Δεν λείπουν τα ντέρμπι από το πρόγραμμα, με όλες τις ομάδες μας να έχουν δύσκολη αποστολή στην 7η αγωνιστική των πρωταθλημάτων των μικρότερων ηλικιών. Ξεχωρίζει το αιώνιο ντέρμπι στο Προαιρετικό U17, όπως και το ΟΜΟΝΟΙΑ-Ανόρθωση στους Νέους.

Επιστροφή μετά το ρεπό της με νίκη θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ U13α. Οι πράσινοι έχουν ντέρμπι στην έδρα τους και θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Να ανεβεί περισσότερο στη βαθμολογία στοχεύει η ΟΜΟΝΟΙΑ (2), όμως θα πρέπει να δραπετεύσει με το “διπλό” από μια δύσκολη έδρα. Ντέρμπι έχουν οι μικροί της Λάρνακας, που θα παίξουν για το καλύτερο, ενώ τα τριφυλλάκια της Λεμεσού κυνηγούν την επιστροφή στις νίκες.

Με κάθε σοβαρότητα αντιμετωπίζουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ U15 το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής στον Όμιλο Λευκωσίας. Να παραμείνουν μόνοι στην κορυφή και μετά το πέρας της αγωνιστικής επιθυμούν στο πράσινο στρατόπεδο.

Να συνεχίσει την πορεία της στο Πρωτάθλημα U17 με νίκη στοχεύει η ομάδα μας, που έχει το απόλυτο στην έδρα της και σκοπεύει να το διατηρήσει.

Αιώνιο ντέρμπι στο προαιρετικό πρωτάθλημα U17, με τους πράσινους να πηγαίνουν με σκοπό να επαναλάβουν ότι και στον πρώτο γύρο.

Η επιστροφή στις νίκες είναι επιβεβλημένη για τους Νέους, που δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες.

Σάββατο 31 Οκτωβρίου

U13 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ (1) – Ανόρθωση Ασπίς Γερίου
U13 09:00 ΠΑΕΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ (2) “Κερύνεια-Επιστροφή”
U13 09:00 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λεμ.) Γήπεδο Ακρωτηρίου
U13 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λαρ.) – Ανόρθωση Κοινοτικό Πύλας

U17 11:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Χαλκάνορας Βοηθητικό Μακαρείου

Κυριακή 1 Νοεμβρίου

U15 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Δόξα Γήπεδο ΑΟΛ Λακατάμιας

U17 11:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποελ Ασπίς Ποταμιά (Προαιρετικό Πρωτάθλημα)

U21 12:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ανόρθωση Βοηθητικό Μακαρείου