Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Yπέκυψε σε μία δύσκολη έδρα

Yπέκυψε σε μία δύσκολη έδρα

Aca-U13-b-halkanoras (38)


Την δεύτερη της συνεχόμενη ήττα δέχθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ (2), που αγωνίζεται στον Α’ Όμιλο Λευκωσίας του Πρωταθλήματος U13. Οι μικροί του Μιλιώτη προσπάθησαν για το καλύτερο, όμως υπέκυψαν σε μια δύσκολη έδρα με ένα δυνατό αντίπαλο, όπως είναι η ομάδα του Ολυμπιακού.

Με αρκετές απουσίες παρατάχθηκε στον αγώνα το “τριφύλλι”, που μπήκε δυνατά και προηγήθηκε δύο φορές στο πρώτο μέρος, που όμως ολοκληρώθηκε 4-3 υπέρ των “μαυροπράσινων”. Στο δεύτερο μέρος υπέκυψαν οι “πράσινοι”, που είναι γεννηθέντες του 2003 (και οι αντίπαλοι του 2002), με το δείκτη του σκορ να ανεβαίνει στο 9-3.

Σκόρερ των τριών τερμάτων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Άγγελος Ζευκή με δύο γκολ και ο Λοΐζος Λοΐζου με ένα.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΜΑΡΚΟΣ ΜΑΡΚΟΥ (36′ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ), ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΥ, ΦΟΙΒΟΣ ΣΑΒΒΑ (36′ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ), ΑΛΕΞΗΣ ΠΙΣΣΗΣ (36′ ΚΑΪΑΦΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ), ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΚΑ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΛΟΥΚΑ, ΛΟΪΖΟΣ ΛΟΪΖΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΕΥΚΗ.

Στιγμές από τον αγώνα και τα τρία γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Ομόνοια – ΟλυμπιακόςΑπό το χθεσινό παιχνίδι της ομάδας μας κρατάμε το πρώτο ημίχρονο όπου τα παιδιά έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και κατάφεραν να βρεθούν μπροστά στο σκορ δύο φορές !!! Παίζοντας με πείσμα και με ωραίους συνδυασμούς έδειξαν πως μελλοντικά δεν θα είναι εύκολοι αντίπαλοι , εκμεταλεύτηκαν λάθοι των αντιπάλων , πίεσαν και κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις προσπάθειες τους από τις οποίες οι 3 με το καλύτερο αποτέλεσμα.Στο δέυτερο ημίχρονο οι αναγκαστικές αλλαγές , η κούραση αλλά και η ηλικιακή διαφορά ήταν καθοριστικοί παράγοντες για να διαμορφωθεί το αποτέλεσμα σε 9-3…. Τα παιδιά όμως πάλεψαν το παιχνίδι μέχρι και το τελευταίο λεπτό και οι εντυπώσεις που άφησαν ήταν οι καλύτερες …. Να σημειωθεί επίσης πως στο χθεσινό παιχνίδι έπαιξαν και δύο παιδιά γεννηθέντες του 2004 όπου ήταν και το πρώτο τους παιχνίδι σε 11vs11….. Μπράβο παιδιά καλή συνέχεια και το μέλλον σας ανήκει….κάθε χρόνο και καλύτεροι….!!!!

Posted by Omonoia academy 2002-2003 on Saturday, 10 October 2015

 

Δείτε φωτογραφίες στη σελίδα της ομάδας πατώντας ΕΔΩ.