Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Με ισοπαλία διατηρήθηκε στην κορυφή

Με ισοπαλία διατηρήθηκε στην κορυφή

Aca-U17-Chalkanoras (11)


Στην ισοπαλία έμεινε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 κόντρα στην ΑΕΚ εκτός έδρας. Για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, η ομάδας μας πήρε στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και παραχώρησε τη δεύτερη της ισοπαλία φέτος. Στην κορυφή παραμένουν οι πράσινοι, αφού η συγκάτοικος τους, Ανόρθωση, εξήλθε επίσης ισόπαλη.

Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ και προηγήθηκε στο σκορ με τέρμα του Μιχάλη Κλαρκ στο 16ο λεπτό. Η ΑΕΚ ανέτρεψε το σκορ πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο. Στο 31ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση, ενώ προβάδισμα η αντίπαλος μας πήρε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους. Προσπάθησε για την ανατροπή στην επανάληψη η ομάδα μας, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Το 2-2 διαμόρφωσε ο Παύλος Κοντολεύτερος με γκολ στο 60ο λεπτό.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ (55′ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ), ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΑΦΑΗΛ ΒΙΟΛΑΡΗΣ, ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΑΝΑΓΗ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΛΑΡΚ, ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΥΤΕΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΟΥΤΕΡΗΣ (40′ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΣΟΥΛΙΩΤΗΣ), ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΣΤΟΥ (70′ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ), ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΣΗΣ, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ.