Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Μόνη στην κορυφή με 9άρα

Μόνη στην κορυφή με 9άρα

Aca-U15-anorthosi (18)


Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ στον όμιλο Λευκωσίας του Πρωταθλήματος U15. Οι πράσινοι, μέσα στην έδρα τους, επιβλήθηκαν με 9-0 της Δόξας Κατωκοπιάς και πέτυχαν το 7 στα 7.

Δυνατά μπήκε η ομάδα μας στο παιχνίδι και με δύο γκολ στο 11ο και 12ο λεπτό με τους Ανδρόνικο Κακουλλή και Ενρίκε Κάττου αντίστοιχα έδειξε τις ορέξεις της. Άργησαν να έρθουν τα επόμενα δύο γκολ, αφού στο 38ο λεπτό έγινε το 3-0, ενώ το 4-0 ήρθε στο τελευταίο λεπρό του πρώτου μέρους. Χατ τρικ ο Κακουλλής από το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι πράσινοι πέτυχαν ακόμη πέντε γκολ, με τους Αλέξανδρο Αυλωνίτη, Ιάσονα Ορφανίδη εις διπλούν, Ανδρόνικο Κακουλλή και Ανδρέα Χατζηγάννη να σκοράρουν.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ (64′ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ), ΕΝΡΙΚΕ ΚΑΤΤΟΥ (41′ ΓΙΑΓΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ), ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ, ΙΑΣΟΝΑΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ, ΟΡΑΤΙΟΣ ΛΕΜΕΣΙΟΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ-ΘΥΡΣΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ (41′ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ).