
Δυσκολεύτηκε αρκετά, όμως πήρε μια πολύτιμη νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ U15. Μετά από δύο αγώνες χωρίς τρίποντο, οι πράσινοι επέστρεψαν στις επιτυχίες, επικρατώντας του Χαλκάνορα μέσα στην έδρα του με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Οράτιος Λεμέσιος στο 32ο λεπτό.
Η νίκη αυτή ανεβάζει τη ψυχολογία των παικτών του Άντρου Αυλωνίτη, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στον όμιλο Λευκωσίας του Πρωταθλήματος κάτω των 15.
Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΕΝΡΙΚΕ ΚΑΤΤΟΥ (41′ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗΣ), ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΕΥΚΗ (63′ ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ), ΙΑΣΟΝΑΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ, ΟΡΑΤΙΟΣ ΛΕΜΕΣΙΟΣ (41′ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ), ΜΙΧΑΛΗΣ-ΘΥΡΣΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (57′ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ), ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ.



![Ακαδημίες: Σαββατοκύριακο με έξι νίκες και μια ισοπαλία! [Απολογισμός]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/SKOS8423-238x178.jpg)


![Νίκες για την Κ19 και την Κ18 Κοριτσιών [Αποτελέσματα Ακαδημιών]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/11/SKOS8939-238x178.jpg)


![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-100x75.jpg)
