Home VIDEOS Έχασε ευκαιρίες, της ακυρώθηκαν γκολ και δέχθηκε την ήττα

Έχασε ευκαιρίες, της ακυρώθηκαν γκολ και δέχθηκε την ήττα

Aca-U17-karmiotissa (4)


Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 δέχθηκε την ήττα από την Καρμιώτισσα στη 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα μας, που πριν τρεις εβδομάδες ήταν στην κορυφή και πλέον με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου βρίσκεται στο -8…

Καλύτεροι στο παιχνίδι οι πράσινοι, που είχαν την κατοχή της μπάλας, έφτιαξαν φάσεις στην αντίπαλη περιοχή όμως τη νίκη τελικά πήρε η ομάδα των Πολεμιδιών. Με γκολ από στημένη φάση στις λιγοστές φορές που βρέθηκε στην περιοχή μας, η αντίπαλος πέτυχε το μοναδικό τέρμα που μέτρησε στην αναμέτρηση. Δύο γκολ ακυρώθηκαν ως οφσάιντ για την ΟΜΟΝΟΙΑ, ένα στο πρώτο ημίχρονο όταν το σκορ ήταν στο 0-0 και ένα στην επανάληψη.

Προσπάθησαν τουλάχιστον για την ισοπαλία οι παίκτες του Μιχάλη Θεοχάρους, που αν ήταν πιο εύστοχοι και είχαν καθαρότερο μυαλό θα τα κατάφερναν.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΑΦΑΗΛ ΒΙΟΛΑΡΗΣ, ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΑΝΑΓΗ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΛΑΡΚ, ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΥΤΕΡΟΣ 75′ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ), ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΟΥΤΕΡΗΣ (41′ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΣΟΥΛΙΩΤΗΣ), ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΣΤΟΥ (49′ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ), ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΣΗΣ.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση που διεξήχθη υπό βροχή: