Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Αιώνιο ντέρμπι και “μάχες” με Ανόρθωση

Αιώνιο ντέρμπι και “μάχες” με Ανόρθωση

Aca-U17-pr-digenis (48)


Ενδιαφέροντες αναμετρήσεις περιλαμβάνει για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα της ακαδημίας του τριφυλλιού. Πέντε παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σάββατο και τρία την Κυριακή.

Ξεχωρίζει το αιώνιο ντέρμπι στους Νέους, όπως και οι αναμετρήσεις κόντρα στην Ανόρθωση για τρεις ομάδες μας. Επιστροφή στις νίκες θέλουν οι 17άρηδες, κόντρα σε μια ομάδα που δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Ντέρμπι και για την ομάδα κάτω των 15, που θέλουν νίκη για να παραμείνουν κορυφή.

Ντέρμπι δίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ U13α, με ζητούμενο το τρίποντο που θα τη διατηρίσει κοντά στην κορυφή. Να συνεχίσει την ανοδική της πορεία θέλει η ομάδα U13β. Δύσκολο παιχνίδι για τους πράσινους της Λάρνακας, που θα παλέψουν για βαθμολογικό κέρδος. Στόχος οι βαθμοί για τους μικρούς της Λεμεσού.

Εάν θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή, η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 πρέπει να κερδίσει τον προσεχή αντίπαλο της, που είναι κοντά στη βαθμολογία και απειλεί.

Μετρά συνεχόμενες ήττες και δεν θέλει να σκέφτεται περισσότερες απώλειες. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ U17 δούλεψαν για το παιχνίδι που έχουν μπροστά τους και πηγαίνουν με μοναδικό σκοπό να το κερδίσουν.

Είναι το φαβορί οι πράσινοι κάτω των 17 κόντρα στην Ανόρθωση, όμως χρειάζεται να κάνουν το παιχνίδι τους για να έρθει η νίκη.

Αιώνιο ντέρμπι στους Νέους και οι πράσινοι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Οι τρεις βαθμοί μόνο είναι ο στόχος, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο…

Το πρόγραμμα των ομάδων μας στη 14η αγωνιστική:

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου:

09:00 U13 Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ (1) Ασπίς Ιδαλίου
09:00 U13 ΟΜΟΝΟΙΑ (2) – ΠΑΕΕΚ Γήπ. Αναγέννησης Λυθροδόντα
09:00 U13 Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λάρ.)
09:00 U13 ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λεμ.) – Άρης

11:00 U17 ΟΜΟΝΟΙΑ – Πάφος FC Βοηθητικό Μακαρείου

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου:

09:00 U15 ΘΟΪ – ΟΜΟΝΟΙΑ Γήπεδο Ορφέα Λευκωσίας

11:00 U17 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ανόρθωση (Προαιρετικό Πρωτάθλημα) Ασπίς Ιδαλίου

14:30 U21 Αποέλ – ΟΜΟΝΟΙΑ Βοηθητικό Μακαρείου