Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Μια για πρόκριση, τρεις για εμπειρίες!

Μια για πρόκριση, τρεις για εμπειρίες!

Aca-U13-a-Thoi (31)


Μίνι απολογισμός των ομάδων της ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που συμμετέχουν στο Προαιρετικό Πρωτάθλημα Παίδων κάτω των 13 ετών. Συνολικά τέσσερις “πράσινες” ομάδες U13 διαθέτει η ακαδημία μας, δύο από τη Λευκωσία και από μια σε Λεμεσό και Λάρνακα. Σε τέσσερις διαφορετικούς ομίλους αγωνίζονται οι ομάδες αυτές και μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους εκεί η μια, εάν πάρει την πρόκριση, θα συνεχίσει στον επόμενο γύρο. Οι υπόλοιπες τρεις συμμετέχουν για την εμπειρία των μικρών μέσα από τα παιχνίδια.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ (Α) αγωνίζεται στο Β’ Όμιλο Λευκωσίας και αποτελεί την “κύρια” ομάδα μας στο Πρωτάθλημα U13. Μέχρι στιγμής σε 12 αγώνες που έδωσε μετράει δέκα νίκες και δύο ήττες, έχοντας μαζέψει δηλαδή 30 βαθμούς. Η ομάδα μας βρίσκεται στη 2η θέση, με τρεις λιγότερους βαθμούς από τον αιώνιο αντίπαλο που είναι στην κορυφή. Οι πράσινοι διαθέτουν τη 2η καλύτερη επίθεση και τη 2η καλύτερα άμυνα στον όμιλο.

Η πρόκριση στην επόμενη φάση (Elite/Premier) είναι ο στόχος της ομάδας και μέχρι στιγμής είναι στο σωστό δρόμο.

Πατώντας εδώ θα δείτε το πρόγραμμα (και τα αποτελέσματα) των τεσσάρων ομάδων μας στο Πρωτάθλημα, ενώ εδώ θα βρείτε τις βαθμολογίες όλων των ομίλων.

Aca-U13-b-keravnos (20)

Η ΟΜΟΝΟΙΑ (Β) αγωνίζεται στον Α’ Όμιλο Λευκωσίας και το ρόστερ της αποτελείται από γεννηθέντες του 2003. Με έξι νίκες, μια ισοπαλία και πέντε ήττες, μαζεύοντας 19 βαθμούς, η ομάδα μας βρίσκεται στην 4η θέση. Οι πράσινοι με 33 γκολ έχουν τη 2η καλύτερη επίθεση, δέχθηκαν όμως και 31 γκολ.

Αγωνίζονται για να πάρουν εμπειρίες οι μικροί, αφού την επόμενη χρονιά θα αποτελέσουν την “κύρια” ομάδα της ακαδημίας στο Πρωτάθλημα U13.

Στο Β’ Όμιλο Λεμεσού-Πάφου αγωνίζεται η ομάδα του Κλιμακίου Λεμεσού. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδωσε 13 αγώνες και έχει πετύχει πέντε νίκες, δέχθηκε οκτώ ήττες, ενώ δεν έφερε καμία ισοπαλία μέχρι τώρα. Οι πράσινοι , που με 15 βαθμούς βρίσκονται στην 7η θέση, πέτυχαν 20 γκολ και δέχθηκε 25.

Η ομάδα μας του Κλιμακίου Λάρνακας αγωνίζεται στον Α’ Όμιλο Λάρνακας-Αμμοχώστου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε 14 παιχνίδια και πέτυχε τέσσερις νίκες, έφερε μια ισοπαλία, ενώ δέχθηκε εννιά ήττες. Οι μικροί έχουν βρει αντίπαλα δίχτυα 16 φορές, ενώ η εστία της ομάδας παραβιάστηκε 28 φορές.

Περισσότερα βίντεο εδώ.