Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ντέρμπι αιωνίων εις διπλούν

Ντέρμπι αιωνίων εις διπλούν

Aca-U17-pr-apoel (8)


Μεγάλα ντέρμπι για τις ομάδες της ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ περιλαμβάνει το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας. Για την 12η αγωνιστική των Πρωταθλημάτων στις μικρότερες ηλικίες, θα διεξαχθούν δύο αιώνια ντέρμπι στις ηλικίες κάτω των 17. Συνολικά εφτά πράσινες αναμετρήσεις το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Ξεχωρίζουν τα δύο ντέρμπι ανάμεσα σε ΟΜΟΝΟΙΑ και Αποέλ, που κρίνουν μάλιστα και την κορυφή. Ντέρμπι και για τους νέους, που φιλοξενούν την ΑΕΛ.

Η δράση αρχίζει το Σάββατο στις 9 το πρωί με αναμετρήσεις των ομάδων κάτω των 13. Η ομάδες της Λευκωσίας, Λεμεσού και Λάρνακας του τριφυλλιού θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, αφού προέρχονται όλες από ήττες.

Δεν την παίρνει για περισσότερες απώλειες την ΟΜΟΝΟΙΑ U15, που στοχεύει μόνο σε νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Χαλκάνορα.

Ένα αιώνιο ντέρμπι είναι πάντα σημαντικό, ένα αιώνιο ντέρμπι που κρίνει την κορυφή είναι σημαντικότερο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 προέρχεται από ήττα και δεν σκέφτεται τίποτε άλλο από τη νίκη.

Ντέρμπι αιωνίων και στο προαιρετικό πρωτάθλημα U17. Η ΟΜΟΝΟΙΑ με νίκη αυξάνει τη διαφορά της από το 2ο Αποέλ και θα κυνηγήσει το τρίποντο.

Μονόδρομος είναι η νίκη για την ομάδα Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Το πρόγραμμα των ομάδων μας στην 12η αγωνιστική: 

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου
U13 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ (2) Ολυμπιακός Γήπεδο Ασπίς Γερίου
U13 09:00 Εθνικός Άχνας – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λαρ.) Βοηθητικό Άχνας
U13 11:00 ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λεμ.) – Απόλλωνας Γήπεδο Δόξας Πολεμιδιών

U17 11:00 Αποέλ – ΟΜΟΝΟΙΑ Βοηθητικό Μακαρείου

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 

U15 09:00 Χαλκάνορας – ΟΜΟΝΟΙΑ Γήπεδο “Δημήτρης Χάματσος”

U17 11:00 Αποέλ – ΟΜΟΝΟΙΑ (Προαιρετικό Πρωτάθλημα) Βοηθητικό Μακαρείου

U21 14:30 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ Βοηθητικό Μακαρείου