Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός στους μικρούς

Ο απολογισμός στους μικρούς

Aca-U17-pr-digenis (40)


Τέσσερις νίκες, δύο ήττες και μια ισοπαλία ο απολογισμός των ομάδων της ακαδημίας στη 13η αγωνιστική των Πρωταθλημάτων στις μικρότερες ηλικίες.

Ξεχωρίζει η επικράτηση των Παίδων κάτω των 17, που τους διατηρεί μόνους στην κορυφή. Με ανατροπή παρέμεινε στην 1η θέση η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, ενώ πανάξια νίκη για τους μικρούς της ομάδας U13β, που δεν σταμάτησαν λεπτό μέχρι να πετύχουν το στόχο τους.

Ρεπό είχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U13α αυτή την εβδομάδα. Η δεύτερη ομάδα μας στη Λευκωσία πήρε μεγάλη νίκη, με τους μικρούς να παλεύουν μέχρι το τελευταίο λεπτό για τη νίκη. Επιστροφή στις νίκες για τους μικρούς του κλιμακίου Λάρνακας, ενώ ήττα δέχθηκε η ομάδα του κλιμακίου Λεμεσού.

Δεν την πάτησε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, που πήρε με ανατροπή το τρίποντο και παρέμεινε στην κορυφή.

Άδικη ήττα για την ΟΜΟΝΟΙΑ U17, που παραμένει χωρίς νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές, κάτι που την έριξε στην 4η θέση και -8 από την κορυφή.

Έκανε το καθήκον της η ομάδα κάτω των 17 στο προαιρετικό πρωτάθλημα και διατήρησε την απόσταση από τους διώκτες της.

Η ομάδα Νέων είχε το προβάδισμα με 2-0 από το πρώτο ημίχρονο στον εκτός έδρας αγώνα με την ΠΑΕΕΚ, όμως δέχθηκε την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό. Με γκολ των Κουλουμπρή και Σοφοκλέους σε 17ο και 27ο λεπτό αντίστοιχα οι πράσινοι πήγαν στα αποδυτήρια με σημαντικό προβάδισμα. Στο 70ο λεπτό όμως η ομάδα της Λάρνακας μείωσε σε 2-1 και στις καθυστερήσεις πέτυχε την ισοφάριση.

U13 Διγενής Μόρφου – ΟΜΟΝΟΙΑ (2) 2-3
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λάρ.) – ΑΕΚ 2-1
U13 ΑΕΖ – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λεμ.) 5-0

U15 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ελπίδα Αστρομερίτη 3-1

U17 ΟΜΟΝΟΙΑ-Καρμιώτισσα 0-1
U17 ΟΜΟΝΟΙΑ – Διγενής Μόρφου 3-0 (Προαιρετικό Πρωτάθλημα)

U21 ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-2

Δείτε όλες τις βαθμολογίες εδώ.