Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Εφτά νίκες και μια ισοπαλία

Εφτά νίκες και μια ισοπαλία

Aca-U17-Olympiakos (13)


Ο απολογισμός των οκτώ ομάδων της ακαδημίας του τριφυλλιού στον πρώτο τους αγώνα μέσα στο 2016 ήταν εφτά νίκες και μια ισοπαλία. Αήττητες οι πράσινες ομάδες, που ελπίζουν σε ανάλογη συνέχεια.

Στην κορυφή διατηρήθηκαν οι ομάδες U15 και U17 (Προ.), ενώ κοντά στη 1η θέση παρέμεινε η ΟΜΟΝΟΙΑ U13α. Ανεβαίνουν οι Νέοι, ενώ σημαντικές απώλειες είχαν οι πράσινοι κάτω των 17.

Δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το τρίποντο η ΟΜΟΝΟΙΑ (1) και διατηρεί τις ελπίδες τις για την πρωτιά στον όμιλο. Να ανεβεί περισσότερα βαθμολογικά θέλει η 2η ομάδα μας στη Λευκωσία, που με εντός έδρας νίκη μπήκε με το δεξί στο νέο χρόνο. Τεσσάρα μέσα στην Πάφο για τα τριφυλλάκια της Λεμεσού, ενώ δραπέτευσαν με το διπλό από την Ορόκλινοι οι πράσινοι της Λάρνακας.

Στην κορυφή του Ομίλου Λευκωσίας παραμένει η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, που στο ντέρμπι με την Ανόρθωση πήρε εύκολα τους τρεις βαθμούς.

Μεγάλωσε η διαφορά που χωρίζει την ΟΜΟΝΟΙΑ U17 από την 1η θέση μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στο Λευκωσιάτικο ντέρμπι. Δεν τα βάζουν κάτω οι πράσινοι που θα συνεχίσουν με στόχο να πλησιάσουν όσο μπορούν.

Πιο δύσκολα απ’ όσο περίμενε πήρε τη νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 του προαιρετικού. Συνεχίζουν την πορεία τους για την κατάκτηση της 1η θέσης στο Β’ Όμιλο Λευκωσίας και την πρόκριση στο Elite.

Νικηφόρα μπήκαν στο νέο έτος οι Νέοι, που φιλοδώρησαν με τεσσάρα την ΠΑΕΕΚ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας στην 15η αγωνιστική των Πρωταθλημάτων τους:

U13 Δόξα – ΟΜΟΝΟΙΑ (1) 0-6
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ (2) – Χαλκάνορας 3-1
U13 Πέγεια – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λεμ.) 0-4
U13 Διγενής Ορόκλινης – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λάρ.) 1-2
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ανόρθωση 5-0
U17 Ολυμπιακός – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1
U17 ΑΣΙΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ (Προαιρετικό Πρωτάθλημα) 0-4
U21 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΕΕΚ 4-1

Βαθμολογίες ακαδημιών 2015-16