Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Αιώνιο ντέρμπι x2 και Λευκωσιάτικη “μάχη”

Αιώνιο ντέρμπι x2 και Λευκωσιάτικη “μάχη”

Aca-U17-pr-apoel (36)


Το πρόγραμμα της πράσινης ακαδημίας αυτό το Σαββατοκύριακο περιλαμβάνει δύο ντέρμπι αιωνίων, μια Λευκωσιάτικη κόντρα και ακόμη πέντε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Στην 17η αγωνιστική των Πρωταθλημάτων παίδων και νέων, οι οκτώ ομάδες μας στοχεύουν σε τρίποντα. Πέντε παιχνίδια το Σάββατο, τέσσερις εκ των οποίων εκτός έδρας και τρία την Κυριακή, όλα εντός.

Διαβάστε ακόμη: Αυτοί θα «σφυρίξουν» τους 8 αγώνες των ομάδων της ακαδημίας

Να διατηρηθεί στην κορυφή του β’ ομίλου Λευκωσίας θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ U13α, που αναμένεται εύκολα η δύσκολα να πάρει τη νίκη. Αιώνιο ντέρμπι για την Β ομάδα μας στην πρωτεύουσα και ο μοναδικός στόχος είναι οι τρεις βαθμοί. Για τη νίκη θα παίξουν και οι πράσινοι των ομάδων U13 της ακαδημίας μας σε Λεμεσό και Λάρνακα.

Εύκολο πρωινό υπολογίζεται ότι θα έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ U15. Ασφαλώς όμως θα παίξει συγκεντρωμένα και χωρίς υποτίμηση στον αντίπαλο.

Δύσκολη έξοδος για την ΟΜΟΝΟΙΑ U17, που πάει στη Λεμεσό για τη νίκη, αφού δεν την “παίρνει” για άλλες απώλειες.

Να κερδίσει τον αιώνιο αντίπαλο, όπως έκανε ακόμη δύο φορές στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στοχεύει η ομάδα κάτω των 17 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Οι Νέοι μετά την 8άρα πριν μια εβδομάδα, αυτή την αγωνιστική έχουν δύσκολο αγώνα. Λευκωσιάτικο ντέρμπι για τους πράσινους, που θέλουν νίκη για να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομάδων μας:

Σάββατο:
09:00 U13 Εθνικός Λατσιών – ΟΜΟΝΟΙΑ (1)
09:00 U13 ΟΜΟΝΟΙΑ (2) – Αποέλ
09:00 U13 ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λεμ.)
09:00 U13 Οθέλλος Αθηαίνου – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λάρ.)
11:00 U17 Άρης – ΟΜΟΝΟΙΑ

Κυριακή:
09:00 U15 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ολυμπιάς Λυμπιών
11:00 U17 ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ (Προαιρετικό Πρωτάθλημα)
15:00 U21 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ολυμπιακός