Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Επιστρέφουν στη δράση με στόχο να μπουν με το δεξί

Επιστρέφουν στη δράση με στόχο να μπουν με το δεξί

Aca-U17-pr-Anorthosi (10)


Επιστρέφουν στη δράση οι ομάδες της ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μετά τη διακοπή λόγω των εορτών, οι πράσινοι πατούν και πάλι χορτάρι για τις αναμετρήσεις τους στη 15η αγωνιστική των Πρωταθλημάτων των μικρότερων ηλικιών της ΚΟΠ.

Αμφίρροπες αναμετρήσεις στο πράσινο πρόγραμμα, με ντέρμπι για δύο ομάδες μας. Στόχος και των οκτώ ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ασφαλώς η νίκη για να μπουν με το δεξί στο νέο χρόνο!

Εκτός έδρας αγωνίζονται τρεις από τις τέσσερις ομάδες μας που αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα U13. Η ΟΜΟΝΟΙΑ (1) θέλει να δραπετεύσει από την Περιστερώνα με το τρίποντο, ενώ θα το παλέψουν για βαθμολογικό κέρδος και οι ομάδες των κλιμακίων Λεμεσού και Λάρνακας. Να εκμεταλλευτούν την έδρα τους θέλουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ (2), που υποδέχονται στο Λυθροδόντα το Χαλκάνορα.

Δεν την παίρνει για απώλειες την ΟΜΟΝΟΙΑ U15. Έχει δύσκολο αγώνα η ομάδα μας, όμως μέσα στην έδρα της, στο Λυθροδόντα, είναι το αφεντικό και οι πράσινοι πρέπει να τα δώσουν όλα για αν διατηρηθούν στην 1η θέση.

Η κορυφή είναι κοντά και για να παραμείνει έτσι πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 να κερδίσει τον Ολυμπιακό. Οι πράσινοι στο Λευκωσάτικο ντέρμπι είναι αποφασισμένοι να πάρουν το τρίποντο μέσα στο γήπεδο του Προμαχώνα.

Εύκολα φαινομενικά παιχνίδι έχουν να δώσουν οι πράσινοι κάτω των 17 ετών που αγωνίζονται στο Προαιρετικό Πρωτάθλημα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κοντράρεται εκτός έδρας με τον ΑΣΙΛ και είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, όμως στον αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να δείξει τις δυνατότητες της!

Την ΠΑΕΕΚ υποδέχεται στο βοηθητικό του Μακαρείου η ΟΜΟΝΟΙΑ U21 και στόχος είναι να μπει με το δεξί στη νέα χρονιά. Οι νέοι του τριφυλλιού θέλουν να ανέβουν θέσεις και αυτό θα το κάνουν μόνο παίρνοντας τρίποντα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομάδων μας:

Σάββατο:
09:00 U13 Δόξα – ΟΜΟΝΟΙΑ (1)
09:00 U13 ΟΜΟΝΟΙΑ (2) – Χαλκάνορας
09:00 U13 Πέγεια – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λεμ.)
09:00 U13 Διγενής Ορόκλινης – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λάρ.)
11:00 U17 Ολυμπιακός – ΟΜΟΝΟΙΑ

Κυριακή:
09:00 U15 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ανόρθωση
11:00 U17 ΑΣΙΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ (Προαιρετικό Πρωτάθλημα)
11:00 U21 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΕΕΚ