Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κέρδισαν και οι τέσσερις ομάδες U13 της ακαδημίας

Κέρδισαν και οι τέσσερις ομάδες U13 της ακαδημίας

Aca-U13-b-keravnos (33)


Με νίκη προχώρησαν όλες οι ομάδες κάτω των 13 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που συμμετέχουν στους ομίλους Λευκωσίας, Λάρνακας και Λεμεσού του Προαιρετικού Πρωταθλήματος U13.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ (1) έριξε 6άρα εκτός έδρας της Δόξας και συνέχισε την πορεία της με στόχο να ανέβει στην κορυφή του Β’ Ομίλου Λευκωσίας. Σκόρερ είχε τον Στέφανο Ιωάννου με τέσσερα γκολ και τους Νικόλα Γιωρκάτζη και Μάριος Αντωνίου που σημείωσαν από ένα τέρμα.

Για τον Α’ Όμιλο στην πρωτεύουσα, η ΟΜΟΝΟΙΑ (2) επικράτησε με 3-1 του Χαλκάνορα. Ο Άγγελος Ζευκή έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας μόλις στο 2ο λεπτό, όμως δύο λεπτά αργότερα οι αντίπαλοι ισοφάρισαν. Στο 48ο λεπτό ο Λοϊζος Λοϊζου έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο τελευταίο λεπτό με γκολ του Γιώργου Νίκου.

Με το διπλό από την Πάφο απέδρασαν τα τριφυλλάκια του κλιμακίου Λεμεσού. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε με 4-0 την Πέγεια, έχοντας ως σκόρερ τους Jakubiak (2), Νικόλα Γερολέμου (1) και Στυλιανό Γιάγκου (1).

Τρίποντο εκτός έδρας για την ΟΜΟΝΟΙΑ του κλιμακίου Λάρνακας, που με σκορ 2-1 πήρε τη νίκη κόντρα στο Διγενή Ορόκλινης. Ο Κυριάκος Καδής έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας με γκολ στο 57ο λεπτό, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Αντρέας Ιωάννου πέτυχε το 2-0. Οι γηπεδούχοι απλώς μείωσαν στο σκορ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Δόξα – ΟΜΟΝΟΙΑ (1) 0-6
ΟΜΟΝΟΙΑ (2) – Χαλκάνορας 3-1
Πέγεια – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λεμ.) 0-4
Διγενής Ορόκλινης – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λάρ.) 1-2

Στιγμιότυπα από τη νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επί του Χαλκάνορα:

 

Posted by Omonoia academy 2002-2003 on Saturday, 9 January 2016