Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πεντάρα παραμονής στην κορυφή

Πεντάρα παραμονής στην κορυφή

Aca-U15-anorthosi (41)


Με πεντάρα επί της Ανόρθωσης, η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 παρέμεινε στην κορυφή του Ομίλου Λευκωσίας. Οι πράσινοι κέρδισαν με 5-0 σε ένα παιχνίδι με δύσκολο αντίπαλο δείχνοντας τις δυνατότητες τους. Στο 10ο λεπτό ο Μαρίνος Τζιωνής άνοιξε το σκορ, ενώ μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Ανδρόνικος Κακουλλής διπλασίασε τα τέρματα του τριφυλλιού. Το 3-0 πέτυχε ο Κακουλλής στο 28ο λεπτό. Το τέταρτο γκολ της ομάδας μας ήρθε στο 43ο λεπτό με τον Οράτιο Λεμέσιο και το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε από τον Ιάσονα Ορφανίδη στο 65ο λεπτό.

Συγκατοικεί στην 1η θέση με τον αιώνιο αντίπαλο η ομάδα μας, έχοντας 37 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός με αγώνα λιγότερο βρίσκεται τρεις βαθμούς πιο κάτω. Η μάχη για την πρόκριση στο Elite θα είναι συγκλονιστική, με τους νεαρούς του Άντρου Αυλωνίτη να στοχεύουν στην πρωτιά.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (71′ ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ), ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ (51′ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ), ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (51′ ΜΙΧΑΛΗΣ-ΘΥΡΣΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ), ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΕΝΡΙΚΕ ΚΑΤΤΟΥ (51′ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ), ΜΑΡΙΝΟΣ ΤΖΙΩΝΗΣ, ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ, ΙΑΣΟΝΑΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ, ΟΡΑΤΙΟΣ ΛΕΜΕΣΙΟΣ.