Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τους ξύπνησε το γκολ που δέχθηκαν και έριξαν 6άρα

Τους ξύπνησε το γκολ που δέχθηκαν και έριξαν 6άρα

Aca-U17-pr-Latsia (19)


Τη 14η νίκη τους σε 16 αγωνιστικές πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ και βρίσκεται με 43 βαθμούς στην κορυφή του Β’ Ομίλου Λευκωσίας-Λάρνακας του Προαιρετικού Πρωταθλήματος U17. Στον αγώνα κόντρα στον Εθνικό Λατσιών η ομάδα μας κέρδισε με 6-1 μέσα στην έδρα του αντιπάλου.

Με το ξεκίνημα του αγώνα κρατούσαν μπάλα οι πράσινοι όμως δεν μπορούσαν να φτιάξουν φάσεις, κάνοντας και αρκετά λάθη. Ο Εθνικός προσπαθούσε και αυτός για κάποιο γκολ και σε μια αντεπίθεση άνοιξε το σκορ. Δεν κράτησαν πολύ οι πανηγυρισμοί των παικτών της ομάδας των Λατσιών, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε την ισοφάριση δύο λεπτά αργότερα. Ο Γιώργος Κακουλλής σκόραρε σε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ένα πεντάλεπτο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ο Μάριος Χαραλάμπους με μια γκολάρα έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας. Εξαιρετικό γκολ από το νεαρό, που με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα παραθυράκι της εστίας των Λατσιών, μη αφήνοντας πιθανότητες στον τερματοφύλακα για απόκρουση.

Στην επανάληψη υπερίσχυσαν οι πράσινοι, μπαίνοντας αποφασιστικά να τελειώσουν τον αγώνα. Ο δείκτης του σκορ έφτασε στο 6-1 με τέρματα των Γιώργου Κακουλλή, Χρίστου Καρατιζά, Σταύρου Χριστοφόρου και Άλεξ Μάρτιν.

Δεν έχει σταματημό το “πράσινο τρένο”, με τον Ανδρέα Δαρείο να είναι περήφανος για τους παίκτες του. Μπορεί η ομάδα με τη μέχρι τώρα συγκομιδή της να έχει κλειδώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση (Elite) όμως θέλει να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου, αφού είναι και θέμα γοήτρου.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΥΡΟΦΤΗΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ (41′ MARIAN ALEXANDRU MARTINAS), ΑΛΕΞΙΟΣ ΜΕΡΑΚΛΗΣ (60′ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΟΥΡΟΥΣΙΑΚΛΗΣ), ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΙΖΟΥ, ΚΛΕΙΤΟΣ ΚΩΣΤΑ (65′ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΝΟΙΚΟΥ).

Φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση: