Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Δύο στα δύο κόντρα στον αιώνιο και πρόκριση στους «4»

Δύο στα δύο κόντρα στον αιώνιο και πρόκριση στους «4»

Grasroots-Lim-2003


Με δύο ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να προκρίνονται ολοκληρώθηκε η προημιτελική φάση των Πρωταθλημάτων Grassroots σε όλες τις ηλικίες. Οι ομάδες γεννηθέντων του 2003 (κλ. Λεμεσού) και 2006 κέρδισαν αμφότερες τον αιώνιο αντίπαλο και πέρασαν στους «4». Την ήττα και συνάμα τον αποκλεισμό γνώρισε η ομάδα με γεννηθέντες του 2007.

Στην ηλικία 2003, η ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λεμεσού) επικράτησε με 3-2 του Αποέλ, παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση. Τα τριφυλλάκια άφησαν εκτός τον αιώνιο, παίζοντας με τρομερό πάθος και πλέον βλέπουν το επόμενο εμπόδιο που έχουν μπροστά τους.

Με σκορ 5-2 κέρδισε τον Αποέλ στην ηλικία 2006 η ΟΜΟΝΟΙΑ. Τα τριφυλλάκια πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά μετά από καλή εμφάνιση, αφήνοντας έτσι εκτός συνέχειας τον αιώνιο αντίπαλο. Ετοιμάζονται πλέον για τον επόμενο αγώνα, εκεί όπου θα τα δώσουν και πάλι όλα μέσα στο γήπεδο.

Τη διοργάνωση, στην ηλικία 2007, αποχαιρέτησε η ΟΜΟΝΟΙΑ, που δέχθηκε την ήττα με 4-2 από την ομάδα Paralimni Kids Soccer. Το πάλεψαν οι πράσινοι, όμως δεν βγήκαν νικητές από την αναμέτρηση, όμως τους αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τη φετινή τους πορεία.

Οι δύο ομάδες μας που συνεχίζουν στη διοργάνωση θα μάθουν τον επόμενο αντίπαλο τους τη Δευτέρα. Οι αγώνες της ημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν το Σάββατο 4 Ιουνίου σε γήπεδο στην επαρχία Αμμοχώστου.