Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Συνεχίζονται οι εγγραφές για το “πράσινο” Summer Camp

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το “πράσινο” Summer Camp

Grassroots-Lar (3)


Συνεχίζονται με έντονους ρυθμούς οι εγγραφές στο Summer Camp που διοργανώνει το κλιμάκιο Λάρνακας της ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Από τις 4 μέχρι τις 15 Ιουλίου οι μικροί ποδοσφαιριστές, που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα προπονούνται υπό τις οδηγίες των ανθρώπων της Αγγλικής Μίντλεσμπρο. Κάποιοι μάλιστα θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην έδρα της ομάδας και να ζήσουν μια καταπληκτική εμπειρία.

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες:

Οι Ακαδημίες ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας (Κλιμάκιο Λάρνακας) δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά σας να προπονηθούν υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη των κορυφαίων προπονητών της Middlesbrough F.C. (English Premier League).

Ηλικίες: 2008-2001
Ώρες: 08:00-13:30
Συμμετοχή: €130 για κάθε παιδί (συμπεριλαμβάνει πρόγευμα, φανέλα προπόνησης και μεταφορικά. Ειδικές τιμές για αδέλφια). Οι κρατήσεις για συμμετοχή ισχύουν μόνο αν γίνουν μέχρι τις 19/06/2016. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Τηλ. επικοινωνίας: 99356142, 99393089

Μεγάλο έπαθλο
Οι 2 καλύτεροι αθλητές θα μεταβούν για 3 ημέρες δωρεάν με συνοδούς στις εγκαταστάσεις της Middlesbrough, θα φιλοξενηθούν δωρεάν, θα πάρουν μέρος στις προπονήσεις του αντίστοιχου τμήματος και θα ξεναγηθούν στο RIVERSIDE STADIUM. Έτσι, θα γνωρίσουν τη φιλοσοφία μιας ομάδας PREMIER LEAGUE.

summer-camp-academy-middlesbrough