Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ «Μέσα από τους αγώνες της Εθνικής μπορούμε να κερδίσουμε πολλά»

«Μέσα από τους αγώνες της Εθνικής μπορούμε να κερδίσουμε πολλά»

 


Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ έκανε ο Φάνος Κατελάρης, μιλώντας για τη δουλειά που γίνεται στην Εθνική Ελπίδων. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανέφερε πως η συμμετοχή με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει πολλαπλά οφέλη.

Η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων, στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο Κατελάρης, βρίσκεται στην Άγκυρα για τον αγώνα με την Τουρκία. Ο Φάνος Κατελάρης, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Εθνική Παίδων και Εθνική Νέων, ήταν για πρώτη φορά σε αποστολή της Εθνικής U21 τον περασμένο Νοέμβριο στο εντός έδρας παιχνίδι με την Τουρκία και τότε χρησιμοποιήθηκε αλλαγή στα τελευταία είκοσι λεπτά. Συνέχισε τις παρουσίες του στην Εθνική μας με μόνιμη συμμετοχή στις επιλογές του Νίκου Ανδρονίκου και στο νικηφόρο 3-0 επί της Βουλγαρίας στο φιλικό του περασμένου Ιουνίου ήταν βασικός.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Φάνος Κατελάρης ανέφερε μεταξύ άλλων:

katelaris-elpides (1)

«Τους τελευταίους μήνες άλλαξαν πολλά στην Εθνική μας και γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξει το αγωνιστικό της πρόσωπο και να δημιουργηθεί καλύτερη προοπτική και για το μέλλον. Είναι γεγονός ότι και στο φιλικό με τη Βουλγαρία η ομάδα παρουσίασε μια διαφορετική εικόνα που δημιουργεί ελπίδες. Ξέρουμε όμως ότι ο χαρακτήρας και η ιδιαιτερότητα του αγώνα της Πέμπτης θα είναι εντελώς διαφορετικά στοιχεία με περισσότερες σίγουρα δυσκολίες.

Πιστεύουμε ότι μπορούμε να αρχίσουμε ένα σερί με θετικά αποτελέσματα στους αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος της προκριματικής φάσεις. Υπάρχουν κίνητρα για όλους μας, μέσα από τους αγώνες της Εθνικής μπορούμε να κερδίσουμε πολλά και σε ομαδικό αλλά και ατομικό επίπεδο. Χρωστούμε επιτυχίες και στους εαυτούς μας αλλά και στους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν για να σηκώσουμε το βάρος της νέας προσπάθειας και να είμαστε διεκδικητικοί απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο».

katelaris-elpides (3)