Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Όλες αήττητες, τρεις με το απόλυτο

Όλες αήττητες, τρεις με το απόλυτο

 


Τρεις ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετρούν το απόλυτο των βαθμών, μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής στα Πρωταθλήματα Παίδων, ενώ μια είχε τις πρώτες απώλειες. Συνολικός απολογισμός των ομάδων μας κόντρα στη Δόξα είναι τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Κοντά στο 2 στα 2 έφτασε η ΟΜΟΝΟΙΑ U13, όμως στο τέλος πήρε ένα βαθμό, σε αντίθεση με την ομάδα κάτω των 14 ετών που πέτυχε ξανά “διπλό”. Εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους οι ομάδες U15 και U16, παίρνοντας από τρεις βαθμούς.

Πρώτο… στραβοπάτημα!
Απώλειες βαθμών για την ΟΜΟΝΟΙΑ U13 στη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, που έμεινε στην ισοπαλία με τη Δόξα. Η ομάδα μας προηγήθηκε δύο φορές στο σκόρ, όμως ισάριθμες φορές ο αντίπαλος κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Στέλιος Φιλίππου στο 7′ έδωσε προβάδισμα στο “τριφύλλι”, όμως τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 1-1. Με την έναρξη της επανάληψης ο Αντρέας Ιωάννου έβαλε πάλι μπροστά στο σκορ τους “πράσινους”, αλλά εννά λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα η Δόξα ισοφάρισε σε 2-2, που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΕΖΟΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (67′ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ), ΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (48′ ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ), ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ (67′ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ), ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, RYSZARD SOLOMON JAKUBIAK (52′ ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΡΚΟΥ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΥΒΙΟΥ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

 

Δεύτερο “διπλό”!
Διπλασίασε τις νίκες της και μάλιστα εκτός έδρας η ομάδας μας στο Πρωτάθλημα U14, περνώντας χωρίς απώλειες από την έδρας της Δόξας. Προβάδισμα δύο τερμάτων από το πρώτο ημίχρονο πήραν οι πράσινοι, με τον Λοΐζο Λοΐζου να είναι ο σκόρερ (19′ & 34′) και των δύο. Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του 2ου μέρους ο Άγγελος Ζευκής πέτυχε το 3-0, με τους αντίπαλους το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τελικό 3-1.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΑΛΙΑΣ, ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΚΑ (52′ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ), ΦΟΙΒΟΣ ΣΑΒΒΑ, ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΛΟΥΚΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΛΛΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΕΥΚΗ (52′ ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ), ΛΟΪΖΟΣ ΛΟΪΖΟΥ (49′ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΥ), ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΝΘΟΣ ΛΟΙΖΙΔΗΣ (38′ IVELIN IVAYLOV VIOLINOV).

 

Με αντίπαλο και τον άνεμο, πήρε στο τέλος το ζητούμενο!
Δυσκολεύτηκε αρκετά μέχρι να φτάσει στη νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, αλλά το σημαντικό είναι πως τα κατάφερε. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, με την Δόξα κυρίως να αμύνεται και την ομάδα μας να έχει την κατοχή και τις χαμένες ευκαιρίες. Στην επανάληψη οι “πράσινοι” είχαν τον αέρα εναντίον τους, παρ’ όλα αυτά όμως άνοιξαν το σκορ στο 62ο λεπτό με σκόρερ τον Στέφανο Ιωάννου, που οκτώ λεπτά αργότερα σημείωσε και δεύτερο τέρμα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (70′ ΘΕΟΔΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ), ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΙΖΟΥ (41′ ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΣΠΡΗΣ), ΗΛΙΑΣ ΣΑΚΚΑ, ΑΔΑΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ, ΤΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (70′ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΣ), ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ (41′ ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ), ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ (64′ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΡΗΣ), ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΡΠΟΥΝΑ.

 

Η μεγάλη βοήθεια ήρθε από τον πάγκο!
“Τεσσάρα” με χατ τρικ από παίκτη που ήρθε από τον πάγκο πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 επί της Δόξας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Η ομάδα μας πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα ενός γκολ, το οποίο πέτυχε στο 6′ ο Γιώργος Κακουλλής, που με την έναρξη του δεύτερου μέρους έδωσε τη θέση του στον Χρίστο Καρατζιά. Ο νεαρός στο 53′ έκανε το 2-0, ενώ εφτά λεπτά αργότερα πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ και στο 63′ σημείωσε χατ-τρικ διαμορφώνοντας το 4-0 υπέρ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΥΡΟΦΤΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΟΥΡΟΥΣΙΑΚΛΗΣ (50′ ΟΡΑΤΙΟΣ ΛΕΜΕΣΙΟΣ), MARIAN ALEXANDRU MARTINAS (61′ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΝΟΙΚΟΥ), ΜΑΡΙΝΟΣ ΤΖΙΩΝΗΣ (50′ ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ), ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ, ΙΑΣΟΝΑΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ (50′ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗΣ), ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ (41′ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ), ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ (61′ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ), ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας στην 2η αγωνιστική των Πρωταθλημάτων Παίδων:
U13 Δόξα-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-2
U14 Δόξα-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-3
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-Δόξα 2-0
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-Δόξα 4-0

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.

Φωτογραφίες από τον αγώνα των U15: