Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Μόνο νίκες οι ομάδες της ακαδημίας

Μόνο νίκες οι ομάδες της ακαδημίας

Aca-U18 (21)


Εξαιρετικός ο απολογισμός των ομάδων της ακαδημίας στους αγώνες του Σαββατοκύριακου που πέρασε. Το έξι στα έξι έκαναν οι ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με τρεις να ρίχνουν “6άρα”. Εύκολα επικράτησαν οι ομάδες κάτω των 13, 14, 15 και 16 ετών, έχοντας όλες αντίπαλο την ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα. Με ανατροπή πήρε το “τρίποντο” η ομάδα Παίδων U18, κερδίζοντας την Πάφος FC με 3-1. Νίκη και για τους Νέους, που με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο πέτυχαν τη δεύτερη σερί τους νίκη.

Επιστροφή στις νίκες με “5άρα”!
Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, η ΟΜΟΝΟΙΑ επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας την ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Παίδων U13. Με γκολ του Αντώνη Στυλιανού στην εκπνοή του πρώτου μέρους, η ομάδα μας πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα 1-0. Στην επανάληψη οι Αντρέας Ιωάννου και Ryszard Solomon Jakubiak πέτυχαν από δύο γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΕΖΟΣ (52′ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΣΙΑΚΑΛΛΗΣ), ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ (47′ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ), ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ (50′ RYSZARD SOLOMON JAKUBIAK), ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ (47′ ΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ), ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΥΒΙΟΥ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (52′ ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΙΤΤΟΥ).

 

Πέτυχε μια… απαραίτητη “6άρα”!
Εύκολη νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ U14, που κέρδισε 6-0 την ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα. Ήταν μια εξάρα που χρειαζόταν πολύ η ομάδα μας, που είχε μείνει για δύο σερί αγώνες χωρίς βαθμολογικό κέρδος και η επιστροφή στις επιτυχίες ήρθε με τον καλύτερο τρόπο. Ανεβάζει και τη ψυχολογία των μικρών, ενόψει της μεγάλης συνέχειας που έπεται. Για την ομάδα του Ανδρέα Δαρείου σκόραραν οι Γιώργος Νίκου, Άγγελος Ζευκή, Γιώργος Ποντικού, Ανδρέας Ιωάννου από ένα γκολ και ο Λοΐζος Λοΐζου δύο.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΚΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΥ (47′ ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ), ΦΟΙΒΟΣ ΣΑΒΒΑ, ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΛΟΥΚΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΛΛΗΣ (57′ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥ), ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΕΥΚΗ, ΛΟΪΖΟΣ ΛΟΪΖΟΥ (57′ IVELIN IVAYLOV VIOLINOV), ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΜΑΡΚΟΣ ΜΑΡΚΟΥ.

Πήρε μπρος στο μισάωρο, “τελείωσε” τη δουλειά στην επανάληψη!
Εύκολο μπορεί να χαρακτηριστεί το πρωινό της ομάδας U15 του “τριφυλλιού” κόντρα στην ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα. Οι “πράσινοι” του Χάρη Καλλικά επιβλήθηκαν του αντιπάλου τους, κερδίζοντας 6-0, με το πρώτο γκολ να σημειώνεται στο ημίωρο του αγώνα. Τα υπόλοιπα τέρματα ήρθαν στην επανάληψη. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Τάσος Γεωργίου και Μάριος Αντωνίου, ενώ από μια φορά σκόραραν οι Στέφανος Ιωάννου και Αδάμος Νικολάου.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΙΖΟΥ (54′ ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΣΠΡΗΣ), ΑΔΑΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ (57′ ΓΙΑΓΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ), ΤΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ (52′ ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ), ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΡΠΟΥΝΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΡΗΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΩΒ (57′ ΗΛΙΑΣ ΣΑΚΚΑ).

 

Εύκολο “τρίποντο” με εξάρα!
Από νωρίς έδειξε τις προθέσεις της η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 κόντρα στην ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων από το 11ο λεπτό. Στην επανάληψη επιτεύχθηκαν τα υπόλοιπα τέσσερα. Δύο γκολ σημείωσε ο Μιχάλης-Θύρσος Αντωνίου και από ένα οι Χρήστος Καλογερίδης, Αλέξανδρος Αυλωνίτης, Ανδρόνικος Κακουλλής και Παναγιώτης Γεωργίου.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΥΡΟΦΤΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, ΜΑΡΙΝΟΣ ΤΖΙΩΝΗΣ, ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ (71′ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ), ΙΑΣΟΝΑΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ (55′ ΜΙΧΑΛΗΣ-ΘΥΡΣΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ), ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ (64′ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ), ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΝΟΙΚΟΥ (64′ ΘΕΟΔΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ).

 

Με ανατροπή ήρθε το “τρίποντο”!
Πήγε να πληρώσει την αστοχία της η ΟΜΟΝΟΙΑ U18, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει το ζητούμενο. Η ομάδα μας κόντρα στην Πάφος FC είχε την υπεροχή και δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ, όμως το σκορ άνοιξε η αντίπαλος μετά από δικό μας λάθος. Το τέρμα της Πάφου επιτεύχθη στο 55ο λεπτό, σημείο από το οποίο οι “πράσινοι” ξεκίνησαν την αντεπίθεση τους με στόχο την ανατροπή. Η ισοφάριση ήρθε είκοσι λεπτά αργότερα, με τον Κωνσταντίνο Φασουλιώτη να σκοράρει με σουτ εντός περιοχής. Στο 79′ έγινε το 2-1, με τον Σταύρο Χριστοφόρου να πετυχαίνει ένα όμορφο γκολ. Στο 3-1 ο Χριστοφόρου έδωσε την ασίστ, εκτελώντας φάουλ από πλάγια δεξιά και τον Αλέξανδρο Μυλωνά να σκοράρει με κεφαλιά.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΑΦΑΗΛ ΒΙΟΛΑΡΗΣ (46′ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ), ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ (63′ ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΥΤΕΡΟΣ), MARIAN ALEXANDRU MARTINAS, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΣΟΥΛΙΩΤΗΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΟΥΤΕΡΗΣ (74′ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ), ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τον αγώνα.

Βρήκε το δρόμο στο τελευταίο δεκάλεπτο!
Χρειάστηκε 80 λεπτά για να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά το σημαντικό είναι πως τα κατάφερε και πέτυχε τη δεύτερη σερί της νίκη. Ο λόγος για την ομάδα Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που με δύο γκολ του Δημοσθένη Χαντζάρα στο 81ο και 90ο λεπτό κέρδισε 2-0 την Πάφος FC.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΕΛΑΣΗΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΠΙΤΤΑΡΑΣ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΦΡΑΓΚΕΣΚΟΥ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΑΝΑΓΗ (61′ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΛΑΡΚ), ΣΩΤΗΡΗΣ ΦΙΑΚΑΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ (85′ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ), ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ (67′ ΠΑΥΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ), STEFAN KRSTIC, ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-5
U14 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-6
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα 6-0
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα 6-0
U18 ΟΜΟΝΟΙΑ-Πάφος FC 3-1
U21 ΟΜΟΝΟΙΑ-Πάφος FC 2-0

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.