Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τα αποτελέσματα των Παίδων

Τα αποτελέσματα των Παίδων

Aca-U18 (13)


Δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα ο απολογισμός των ομάδων της ακαδημίας το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Δεν είχε υποχρεώσεις η ομάδα Νέων, που θα αγωνιστεί πάλι το προσεχές Σαββατοκύριακο. Εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΛ πήραν οι ομάδες U15 και U16 του τριφυλλιού. Νίκη πέτυχαν οι πράσινοι της ομάδας κάτω των 14 ετών, ενώ ήττα δέχθηκαν οι μικροί κάτω των 13 ετών. “Διπλό” στη Λάρνακα πέτυχαν οι Παίδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U18.

Λύγισε στην επανάληψη!
Προσπάθησε να αντισταθεί όσο μπορούσε, αλλά τελικά η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 λύγισε κόντρα στην πρωτοπόρο και με το απόλυτο ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Οι “πράσινοι” δέχθηκαν τέσσερα γκολ σε διάστημα είκοσι λεπτών και γνώρισαν την τρίτη φετινή τους ήττα.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΕΖΟΣ, ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (43′ ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ), ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗ (57′ ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΡΚΟΥ), ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (60′ ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΙΤΤΟΥ), ΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (43′ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ), ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ (43′ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ), RYSZARD SOLOMON JAKUBIAK (57′ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΣΙΑΚΑΛΛΗΣ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΥΒΙΟΥ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

 

Νικήτρια σε μια δύσκολη μάχη!
Έδωσαν μάχη κόντρα σε μια δυνατή αντίπαλο και βγήκαν νικητές οι “πράσινοι” στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος U14. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε 2-1 την ΑΕΛ και παρέμεινε στο -4 από την κορυφή. Με γκολ του Γιώργου Ποντικού με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών άνοιξε το σκορ η ομάδα μας, όμως έξι λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν. Το γκολ που έδωσε το “τρίποντο” σημείωσε ο Λοΐζος Λοΐζου.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΚΑ, ΦΟΙΒΟΣ ΣΑΒΒΑ, ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΛΟΥΚΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΛΛΗΣ (68′ ΑΝΘΟΣ ΛΟΙΖΙΔΗΣ), ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΕΥΚΗ (59′ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΥ), ΛΟΪΖΟΣ ΛΟΪΖΟΥ (49′ ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ), ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥ (36′ IVELIN IVAYLOV VIOLINOV), ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΜΑΡΚΟΣ ΜΑΡΚΟΥ.

Πήρε το βαθμό στο τέλος!
Έμεινε πίσω στο σκορ, έφτασε στην ανατροπή και βρέθηκε πάλι να κυνηγά το σκορ η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, με όλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο του εκτός έδρας αγώνα της ΑΕΛ. Στο 6ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα, αλλά με γκολ των Ανδρέα Χαραλάμπους και Τάσου Γεωργίου σε 17ο και 19ο λεπτό αντίστοιχα η ομάδα μας έφτασε στην ανατροπή. Ακολούθησαν δύο γκολ από τη Λεμεσιανή ομάδα, που μέχρι το 30′ βρισκόταν μπροστά με 3-2. Στην επανάληψη οι “πράσινοι” κυνήγησαν στην ισοφάριση, που τελικά ήρθε στα τελευταία στάδια του αγώνα. Ο Γιώργος Θεοχάρους σημείωσε το γκολ που έδωσε τον ένα βαθμό στην ΟΜΟΝΟΙΑ, που βρίσκεται πλέον στο -8 από την κορυφή.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΙΖΟΥ (41′ ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΣΠΡΗΣ), ΗΛΙΑΣ ΣΑΚΚΑ (73′ ΡΕΝΟΣ ΠΙΤΣΙΑΚΚΟΣ), ΑΔΑΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ, ΤΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ (53′ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ), ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΘΕΟΔΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ (41′ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΡΗΣ), ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (41′ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ).

 

Είχε τη λύση στο δεύτερο μέρος!
Ισόπαλη 2-2 έμεινε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 στη Λεμεσό κόντρα στην ΑΕΛ. Οι πράσινοι έμειναν με δύο γκολ πίσω στο σκορ, όμως στο δεύτερο μέρος βρήκαν τη λύση και έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Γιώργος Κακουλλής ήταν ο σκόρερ της ομάδας μας, μειώνοντας στο 49′ και ισοφαρίζοντας τρία λεπτά αργότερα. Στο -2 παρέμεινε η ομάδα μας, με την ΑΕΛ να βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΑΡΙΝΟΣ ΤΖΙΩΝΗΣ, ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ, ΙΑΣΟΝΑΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ (41′ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΝΟΙΚΟΥ), ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗΣ, ΟΡΑΤΙΟΣ ΛΕΜΕΣΙΟΣ (47′ ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ), ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΒΒΑ, ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ.

 

Πέρασε χωρίς απώλειες από μια δύσκολη έδρα!
Από τη Λάρνακα κερδίζοντας την ΑΕΚ με 2-0 συνέχισε την πορεία της η ομάδα παίδων U18 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, η ομάδα μας πήρε ένα σημαντικό τρίποντο, που τη διατηρεί κοντά στην κορυφή. Με αυτογκόλ σε 23′ πήρε προβάδισμα η ΟΜΟΝΟΙΑ, που με σκόρερ το Μιχάλη Κλαρκ στο 83′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΥΤΕΡΟΣ, MARIAN ALEXANDRU MARTINAS (80′ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΣΟΥΛΙΩΤΗΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ (46′ ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΑΦΑΗΛ ΒΙΟΛΑΡΗΣ), ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΟΥΤΕΡΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΣΗΣ (71′ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΛΑΡΚ).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΛ 0-4
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΛ 2-1
U15 ΑΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ 3-3
U16 ΑΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-2
U18 ΑΕΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.