Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Σημαντικές νίκες για Παίδες και Νέους

Σημαντικές νίκες για Παίδες και Νέους

 


Και οι έξι ομάδες της ακαδημίας αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε, με τον απολογισμό να μην περιλαμβάνει ήττα. Πιο συγκεκριμένα, νίκες πέτυχαν κόντρα στην ΕΝΠ οι ομάδες U13, U14 και U16, ενώ μόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 δεν κέρδισε, αφού ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό. Νικήτρια στο Λευκωσιάτικο ντέρμπι βγήκε η ομάδα Παίδων κάτω των 18 ετών και μάλιστα εκτός έδρας. “Τρίποντο” πήραν και οι Νέοι κόντρα στην Καρμιώτισσα, ρίχνοντας “3άρα”.

Το… “καθάρισαν” από το ημίχρονο!
Με νίκη στο Παραλίμνι συνέχισε την πορεία της η ΟΜΟΝΟΙΑ U13, επικρατώντας 5-0 της ΕΝΠ. Από το πρώτο ημίχρονο “καθάρισαν” οι “πράσινοι”, που πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα τριών τερμάτων. Χατ-τρικ σημείωσε ο Όμηρος Μάρκου, ενώ από ένα γκολ πέτυχαν οι Αντρέας Ιωάννου και Αντώνης Στυλιανού.

Σταμάτησαν στα οκτώ!
Στα οκτώ γκολ σταμάτησαν οι “πράσινοι” κόντρα στην ΕΝΠ, για το Πρωτάθλημα U14. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε μια άνετη νίκη και παρέμεινε κοντά στην κορυφή. Τέσσερα γκολ πέτυχε ο Άγγελος Ζευκή και από δύο οι Γιώργος Ποντικού και Λοΐζος Λοΐζου.

Έχασε δύο βαθμούς…
Κοντά στη νίκη έφτασε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, όμως έχασε δύο βαθμούς, αφού ισοφαρίστηκε σε 1-1 στο τελευταίο λεπτό του ματς με αντίπαλο την ΕΝΠ. Προβάδισμα στην ομάδα μας είχε δώσει ο Ανδρέας Ζαχαρίου στο 65ο λεπτό.

Με “3άρα” παρέμεινε κοντά στην κορυφή!
Νίκη με 3-0 επί της ΕΝΠ σημείωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 και παρέμεινε κοντά στην κορυφή. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Σταύρος Χριστοφόρου έκανε το 1-0, ενώ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας στο 52′. Ο Χρήστος Καλογερίδης στο 65′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Πήρε το Λευκωσιάτικο ντέρμπι!
Τους τρεις βαθμούς πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ U18 κόντρα στον Ολυμπιακό. Η ομάδα μας κέρδισε 3-0 στο Λευκωσιάτικο ντέρμπι και μάλιστα εκτός έδρας. Οι “πράσινοι” θέλουν να κτίσουν ένα νικηφόρο σερί για να πλησιάσουν την κορυφή, από την οποία απέχουν οκτώ βαθμούς.

Σημαντικό τρίποντο για τους Νέους!
Τη νίκη με 3-0 πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U21 κόντρα στην Καρμιώτισσα και διατηρήθηκε στο -2 από την κορυφή. Το σκορ άνοιξε στο 15′ ο Γιώργος Ιβανόφ, στη δεύτερη φετινή συμμετοχή του με την ομάδα Νέων. Τα άλλα δύο γκολ σημείωσε ο Ανδρέας Κατσαντώνης σε 27ο και 88ο λεπτό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 ΕΝΠ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-5
U14 ΕΝΠ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-8
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΕΝΠ 1-1
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΕΝΠ 3-0
U18 Ολυμπιακός-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-3
U21 ΟΜΟΝΟΙΑ-Καρμιώτισσα 3-0

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.