Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Σημαντική νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ U14 – Πήρε το ντέρμπι η ομάδα...

Σημαντική νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ U14 – Πήρε το ντέρμπι η ομάδα Νέων

 


Απολογισμός για τις ομάδες της ακαδημίας ποδοσφαίρου την εβδομάδα που πέρασε ήταν τρεις ήττες, δύο νίκες και μια ισοπαλία. Σπουδαία νίκη πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U14, που βρίσκεται πέντε βαθμούς κάτω από την κορυφή. Νίκη πέτυχε και η ομάδα Νέων, ανεβαίνοντας στη 2η θέση, έχοντας δύο βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο ομάδα. Κοντά στην 1η θέση (-4) είναι και η ομάδα κάτω των 16 ετών, που αυτή την αγωνιστική γνώρισε την πρώτη της ήττα.

Άτυχη και άστοχη πήρε μόνο ένα βαθμό!
Ισόπαλη αναδέχθηκε κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα η ΟΜΟΝΟΙΑ U13, που φάνηκε άτυχη αλλά και άστοχη. Πάλι καλά που πήρε όμως το βαθμό, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ στο 62′. Ένα λεπτό αργότερα ισοφάρισαν οι “πράσινοι”, με σκόρερ τον Αντρέα Ιωάννου.

Της έριξε “3άρα” και την πλησίασε!
Με γκολ που πέτυχαν οι Άγγελος Ζευκής, Γιώργος Ποντικού και Ανδρέας Ιωάννου, η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 κέρδισε τη Νέα Σαλαμίνα, πλησιάζοντας την στον ένα βαθμό. Η κορυφή για την ομάδα μας απέχει πέντε βαθμούς.

Κρίθηκε στο γκολ!
Την ήττα με 1-0 από τη Νέα Σαλαμίνα γνώρισε η ομάδα Παίδων κάτω των 15 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και παρέμεινε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δέχθηκαν το γκολ οι “πράσινοι”, στο οποίο δεν κατάφεραν να “απαντήσουν”.

Πρώτη ήττα και πλέον στο -4!
Από τη 2η θέση στην 6η έπεσε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16, που γνώρισε την πρώτη της ήττα στο Πρωτάθλημα. Η ομάδα μας έχασε εκτός έδρας με 2-0 από τη Νέα Σαλαμίνα και πλέον είναι στο -4 από την κορυφή.

Έχασε και απομακρύνθηκε περισσότερο από την κορυφή!
Η διαφορά που χώριζε την ΟΜΟΝΟΙΑ U18 από την κορυφή αυξήθηκε στους οκτώ βαθμούς, μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον Απόλλωνα. Η ομάδα Παίδων του “τριφυλλιού” έχασαν εντός έδρας με 2-0 και πλέον θα πρέπει να κάνουν ένα νικηφόρο σερί για να πλησιάσουν την 1η θέση.

Πήρε το ντέρμπι και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής!
Με δύο γκολ του Ανδρέα Κατσαντώνη στο δεύτερο ημίχρονο, η ΟΜΟΝΟΙΑ U21 κέρδισε 2-0 την Ανόρθωση στο ντέρμπι του Πρωταθλήματος Νέων. Ο νεαρός επιθετικός της ομάδας μας άνοιξε το σκορ στο 52′ και εννιά λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ-Νέα Σαλαμίνα 1-1
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-Νέα Σαλαμίνα 3-0
U15 Νέα Σαλαμίνα-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-0
U16 Νέα Σαλαμίνα-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-0
U18 ΟΜΟΝΟΙΑ-Απόλλωνας 0-2
U21 Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.