Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τα αποτελέσματα σε Παίδες και Νέους

Τα αποτελέσματα σε Παίδες και Νέους

 


Νίκη πέτυχαν οι τρεις από τις πέντε ομάδες Παίδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ενώ “τρίποντο” πήραν και οι Νέοι. Άνετα επικράτησαν της αντιπάλου τους οι ομάδες κάτω των 13, 14 και 16 ετών, όλες χωρίς να δεχθούν γκολ. Την ήττα γνώρισαν ΟΜΟΝΟΙΑ U15 & U18, που αμφότερες προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά στη συνέχεια δέχθηκαν από τρία γκολ. “Διπλό” σε μια δύσκολη έδρα σημείωσε η ομάδα U21, που διατηρείται κοντά στην κορυφή.

Με οδηγό τον Ryszard!
Με τον Ryszard να πετυχαίνει τέσσερα γκολ, η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 κέρδισε 4-0 την Πάφος FC. Σε καλό δρόμο οι “πράσινοι”, που διατηρούνται στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Συνέχισε με “3άρα”!
Το γκολ που πέτυχε νωρίς, μόλις στο 8ο λεπτό του αγώνα με την Πάφος FC, βοήθησε την ΟΜΟΝΟΙΑ U14 να φτάσει στη νίκη. Ο Άγγελος Ζευκής ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ και ο Γιώργος Ποντικού με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 59′ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο τελευταίο λεπτό ο Αντρέας Ιωάννου.

Μπήκε δυνατά αλλά έχασε!
Την ήττα με 3-1 γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 στην Πάφο, αν και μπήκε δυνατά στον αγώνα. Η ομάδα μας προηγήθηκε στο σκορ στο 15′ με τέρμα του Χαράλαμπου Χαραλάμπους, αλλά δέκα λεπτά αργότερα η Πάφος FC ισοφάρισε. Τα άλλα δύο γκολ για τους γηπεδούχους επιτεύχθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Έβαλε εφτά γκολ στην Πάφο!
Εύκολο πρωινό είχε στην Πάφο η ΟΜΟΝΟΙΑ U16, ρίχνοντας “7άρα” στην τοπική ομάδα. Χατ-τρικ σημείωσε ο Ανδρόνικος Κακουλλής, δύο γκολ πέτυχε ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης, ενώ από ένα γκολ οι Ιάσονας Ορφανίδης και Κωνσταντίνος Μενοίκου. Στο -1 από την κορυφή διατηρήθηκε η ομάδα μας, που με την παρουσία της έως τώρα έδειξε πως έχει όλα τα φόντα για τον τίτλο!

Σκόραρε νωρίς, ισοφαρίστηκε άμεσα, στο τέλος έχασε!
Στο εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση, η ΟΜΟΝΟΙΑ U18 προηγήθηκε στο 21′ με γκολ του Ιωάννη Κουλουτέρη, όμως ένα λεπτό αργότερα ισοφαρίστηκε. Τελικά η ομάδα μας έχασε με 3-1, αφού οι γηπεδούχοι σκόραραν δύο γκολ σε 65ο 76ο λεπτό. Έπεσαν στην 8η θέση πλέον οι “πράσινοι” και η κορυφή απέχει πέντε βαθμούς.

“Διπλό” μεγάλης σημασίας στη Λάρνακα!
Με τους τρεις βαθμούς κατάφερε να δραπετεύσει η ΟΜΟΝΟΙΑ U21 από τη Λάρνακα κόντρα στην ΑΕΚ. Η ομάδα Νέων του τριφυλλιού κέρδισε 1-0, με τον Ανδρέα Κατσαντώνη να χρίζεται σκόρερ στο 52ο λεπτό. Με τη νίκη αυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ παρέμεινε στην 3η θέση και δύο βαθμούς κάτω από την κορυφή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ-Πάφος FC 4-0
U14 OMONOIA-Πάφος FC 3-0
U15 Πάφος FC-OMONOIA 3-1
U16 Πάφος FC-OMONOIA 0-7
U18 Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ 3-1
U21 ΑΕΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.