Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τι έκαναν οι ομάδες Παίδων στη 12η στροφή

Τι έκαναν οι ομάδες Παίδων στη 12η στροφή

 


Μόνο οι τέσσερις ομάδες Παίδων U13 έως U16 είχαν αγώνα την εβδομάδα που πέρασε, με τον απολογισμό να είναι τρεις νίκες και μια ήττα. Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής των Πρωταθλήματος, κόντρα στην ΠΑΕΕΚ σημείωσαν “διπλό” οι ομάδες κάτω των 13 και 14 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Εντός έδρας ήττα για την ΟΜΟΝΟΙΑ U15, ενώ εύκολη νίκη πέτυχαν οι “πράσινοι” κάτω των 16 ετών, που βρίσκονται μόνο κάτω από τον Άρη που είναι στην κορυφή με +1 βαθμούς από την ομάδα μας.

Δυσκολεύτηκε αλλά στο τέλος πήρε το ζητούμενο!
Δύσκολα ήρθε η νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ U13 απέναντι στην ΠΑΕΕΚ. Η ομάδα μας κέρδισε 2-0, με τα γκολ να επιτυγχάνονται στο τελευταίο δεκάλεπτο. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Αντρέας Ιωάννου άνοιξε το σκορ και στο τελευταίο λεπτό ο Κυριάκος Καρανικόλας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Πολύ καλά τα πάει η ομάδα μας στο Πρωτάθλημα, έχοντας μαζέψει 25 βαθμούς έως τώρα και βρίσκεται στην 5η θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μόνο μια ομάδα!
Δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα κάτω των 14 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην ΠΑΕΕΚ, αφού στην επανάληψη κυριάρχησε επικρατώντας με 6-1. Στο 9′ ο Γιώργος Νίκου έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 31′. Στην επανάληψη η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε έξι γκολ, με τον Γιώργο Ποντικού να σημειώνει χατ-τρικ, τον Άγγελο Ζευκή να σκοράρει δύο φορές, ενώ γκολ πέτυχε και ο Λοΐζος Λοΐζου. Στην 4η θέση, πέντε βαθμούς κάτω από την κορυφή βρίσκονται οι “πράσινοι”.

Απρόσμενη ήττα στην έδρα της!
Απρόσμενη εντός έδρας ήττα δέχθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 από την ΠΑΕΕΚ. Η ομάδα μας έχασε 4-0 και έπεσε στην 12η θέση της βαθμολογίας.

Διατηρήθηκε σε απόσταση αναπνοής!
Μπορεί η διαφορά του ενός βαθμούς να παρέμεινε, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 έχει λιγότερες ομάδες από πάνω της στη βαθμολογία πλέον. Μόνο ο Άρης έχει περισσότερους βαθμούς από την ομάδα μας, που είναι σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Αυτή την αγωνιστική οι “πράσινοι” πέτυχαν μια σχετικά εύκολη νίκη, με σκορ 5-0 επί της ΠΑΕΕΚ. Ο Ανδρόνικος Κακουλλής στο 20′ άνοιξε το σκορ για την ΟΜΟΝΟΙΑ, που διπλασίασε τα τέρματα της με τον Μαρίνο Τζιωνή στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους. Στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 4-0, με σκόρερ τους Ανδρόνικο Κακουλλή και Αλέξανδρο Αυλωνίτη, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κωνσταντίνος Μενοίκου στο 61′

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 ΠΑΕΕΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2
U14 ΠΑΕΕΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-7
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΠΑΕΕΚ 0-4
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΠΑΕΕΚ 5-0

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.