Home TOP NEWS Προκρίθηκε στα προημιτελικά με δεύτερη νίκη η ομάδα Νέων

Προκρίθηκε στα προημιτελικά με δεύτερη νίκη η ομάδα Νέων

 


Με δεύτερη νίκη επί του Χαλκάνορα, η ΟΜΟΝΟΙΑ U21 προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Νέων. Στον πρώτο αγώνα οι “πράσινοι” είχαν κερδίσει εκτός έδρας με 1-0 και στον επαναληπτικό πέτυχαν δεύτερη νίκη, επικρατώντας σχετικά άνετα με 4-0. Η ομάδα Νέων του “τριφυλλιού” προηγήθηκε με γκολ του Ανδρέα Κατσαντώνη στο 33′, αφού πρώτα πέρασε δύο αμυντικούς και τον τερματοφύλακα. Στην επανάληψη σημειώθηκαν τα άλλα τρία τέρματα για την ομάδα του Άκη Ιωακείμ.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Απόλλωνας Βασιλείου νίκησε σε τετ-α-τετ τον αντίπαλο τερματοφύλακα, κάνοντας το 2-0. Στο 67′ ο Ανδρέας Κατσαντώνης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Απόλλωνας Βασιλείου δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λέπτου, επίσης με το δεύτερο του γκολ στον αγώνα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκε με τους: Αλέξανδρο Αντωνίου, Παύλο Πιτταρά (66′ Αντρέας Γιασεμής), Άγγελο Χρυσοστόμου, Emil Peter Jorgensen, Αντρέα Φραγκέσκου, Σωτήρη Φιάκα, Χρήστο Χαραλάμπους (46′ Απόλλωνας Βασιλείου), Stefan Krstic, Δημοσθένη Χατζάρα, George Ivanov (70′ Αλέξανδρος Ηροδότου) και Ανδρέα Κατσαντώνη.

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα της ομάδας μας:

Αναλυτικά όσα έγιναν στη φάση των “16” του Κυπέλλου Νέων:
ΟΜΟΝΟΙΑ-Χαλκάνορας 4-0 (1-0)
Ανόρθωση-Άρης 7-0 (2-0)
Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΚ Δεν διεξήχθη *** (0-0)
Εθνικός Λατσιών-ΑΕΛ 1-0 (1-2)
ΑΕΖ-Απόλλωνας 0-4 (0-2)
Αποέλ-Αγία Νάπα 8-1 (3-0)
Ολυμπιακός-ΕΝ Παραλιμνίου 5-4 (1-1)
Εθνικός Άχνας-ΘΟΪ Λακατάμιας 3-2 (0-0)

*Στην παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα.
**Με bold οι ομάδες που προκρίθηκαν.
***Αναβλήθηκε λόγω μη έγκαιρης παρουσίας της αστυνομίας.