Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Στην κορυφή του Πρωταθλήματος Νέων η ΟΜΟΝΟΙΑ U21

Στην κορυφή του Πρωταθλήματος Νέων η ΟΜΟΝΟΙΑ U21

Aca-U21-apollonas-klark (30)


Στην κορυφή του Πρωταθλήματος Νέων U21 ανέβηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ, έπειτα από το “διπλό” επί της Νέας Σαλαμίνας σε συνδυασμό με την ήττα του μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Απόλλωνα. Η ομάδα του Άκη Ιωακείμ προηγήθηκε μόλις στο 7ο λεπτό με γκολ του Μιχάλη Κλαρκ και διπλασίασε τα τέρματα της με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα με σκόρερ τον Νικόλα Πατσή. Οι “ερυθρόλευκοι” προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στην επανάληψη σε 2-1, που ήταν το τελικό σκορ.

Με ευρεία νίκη συνέχισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U18, που κέρδισε 5-0 τον Εθνικό Άχνας και παρέμεινε στο -8 από την κορυφή του Πρωταθλήματος. Δύο γκολ σημείωσε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Ιωάννης Κουλουτέρης, ενώ από ένα τέρμα πέτυχαν οι Κωνσταντίνος Φασουλιώτης, Μάριος Χαραλάμπους και Βαγγέλης Νικολάου.

Στο Πρωτάθλημα Παίδων U16 η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε σπουδαία νίκη εκτός έδρας και μάλιστα με ανατροπή. Κόντρα στην ΑΕΚ η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει 1-0 στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα. Αρχικά ισοφάρισε με τέρμα του Ανδρόνικου Κακουλλή, του πρώτου κανονιού της ομάδας και πέτυχε το 2-1 με σκόρερ τον Μαρίνο Τζιωνή. Πλέον οι “πράσινοι” είναι δύο βαθμούς κάτω από την κορυφή και στοχεύουν σύντομα να ανέβουν στο πρώτο σκαλοπάρι της βαθμολογίας.

Στα χαμηλά παρέμεινε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, που έμεινε στη λευκή ισοπαλία στη Λάρνακα κόντρα στην ΑΕΚ. Με 18 βαθμούς η ομάδας μας είναι στην 12η θέση της βαθμολογίας.

Ηττήθηκε και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή του Πρωταθλήματος U14 η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας, μέσα στην έδρα της, γνώρισε την τέταρτη φετινή της ήττα, που την άφησε όμως στο -5 αφού ούτε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας είχε κέρδος αυτή την αγωνιστική.

Ανεβαίνει σταδιακά στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος Παίδων η ΟΜΟΝΟΙΑ U13, που με την “4άρα” επί της ΑΕΚ βρίσκεται πλέον στην 4η θέση. Η ομάδα μας κέρδισε 4-2, με τον Ανδρέα Ιωάννου να βρίσκει δύο φορές δίχτυα και τους Πάνο Νικολάου και Ryszard να πετυχαίνουν από ένα γκολ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ 4-2
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ 0-1
U15 ΑΕΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0
U16 ΑΕΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2
U18 ΟΜΟΝΟΙΑ-Εθνικός Άχνας 5-0
U21 Νέα Σαλαμίνα-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.