Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τα αποτελέσματα των Παίδων του “τριφυλλιού”

Τα αποτελέσματα των Παίδων του “τριφυλλιού”

 


Δύο νίκες, ισάριθμες ήττες και μια ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των ομάδων Παίδων του “τριφυλλιού” την εβδομάδα που πέρασε. Εύκολο “διπλό” πήραν αμφότερες οι ομάδες κάτω των των 13 και 14 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αντίθετα, οι “πράσινοι” κάτω των 16 ετών ηττήθηκαν στο ντέρμπι με το Διγενή, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 ήταν κοντά στην ήττα αλλά τελικά κατάφερε να πάρει ένα βαθμό. Την ήττα στη Λάρνακα δέχθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ U18, που έχασε από τη Νέα Σαλαμίνα.

Χαλαρή “8άρα” πέτυχαν οι μικροί!
Ένα εύκολο πρωινό είχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U13, που για την 16η αγωνιστική κέρδισε άνετα 8-1 το Διγενή Μόρφου και μάλιστα εκτός έδρας. Τέσσερα γκολ σημείωσε ο Αντώνης Στυλιανού, χατ-τρικ έκανε ο Ryszard, ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο Όμηρος Μάρκου.

Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα για το “διπλό”!
Από νωρίς “καθάρισε” η ομάδα κάτω των 14 ετών το παιχνίδι με το Διγενή. Οι “πράσινοι” πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο είχαν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, τα οποία σημείωσε ο Γιώργος Ποντικού. Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ο Άγγελος Ζευκής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ ο αντίπαλος το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις σε 3-1, που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Πήρε βαθμό στο τέλος!
Κοντά στην ήττα βρέθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, όμως κατάφερε στο τέλος να έχει βαθμολογικό όφελος. Η ομάδα μας έχασε 0-2, όμως με γκολ των Αδάμου Νικολάου και Τάσου Γεωργίου στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο ισοφάρισε και πήρε ένα βαθμό.

Ήττα που την αφήνει πίσω…
Την ήττα με 3-0 από το Διγενή Μόρφου γνώρισε η ομάδα U16 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και έμεινε τέσσερις βαθμούς κάτω από την κορυφή. Άσχημη εμφάνιση από τους “πράσινους”, που έχασαν δίκαια από μια ισοδύναμη αντίπαλο.

Νέα ήττα και ακόμη πιο χαμηλά…
Στους 11 βαθμούς πλέον η διαφορά που χωρίζει την ΟΜΟΝΟΙΑ U18 από την κορυφή, έπειτα από τη νέα ήττα. Η ομάδα μας έχασε με 4-3 από τη Νέα Σαλαμίνα και έπεσε στην 8η θέση της βαθμολογίας. Τα γκολ του “τριφυλλιού” σημείωσαν οι Γιώργος Κακουλλής, Στέλιος Ιακώβου και Μάριος Χαραλάμπους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 Διγενής Μόρφου-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-8
U14 Διγενής Μόρφου-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-3
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-Διγενής Μόρφου 2-2
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-Διγενής Μόρφου 0-3
U18 Νέα Σαλαμίνα-ΟΜΟΝΟΙΑ 4-3

Διαβάστε ακόμη: Προκρίθηκε στα προημιτελικά με δεύτερη νίκη η ομάδα Νέων

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.