Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Δύο νίκες, μια ήττα και… τρεις αναβολές

Δύο νίκες, μια ήττα και… τρεις αναβολές

 


Κουτσουρεμένη η αγωνιστική δράση την εβδομάδα που πέρασε για τις ομάδες της ακαδημίας και αυτό γιατί οι μισές έπαιξαν. Τρία παιχνίδια αναβλήθηκαν λόγω των καιρικών συνθηκών, ενώ άλλα τρία διεξήχθησαν κανονικά, με απολογισμό δύο νίκες και μια ήττα. Εκτός έδρας “τρίποντο” για τις ομάδες κάτω των 13 και 14 ετών, που επικράτησαν αμφότερες κόντρα στο ΘΟΪ, ενώ ήττα στο “σπίτι της” δέχθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 από την ομάδα της Λακατάμιας.

Οι “πράσινοι” κάτω των 13 ετών του “τριφυλλιού” προηγήθηκαν δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, όμως ισάριθμες δέχθηκαν την ισοφάριση. Στο δεύτερο μέρος σημείωσαν τρία γκολ, φτάνοντας στην “5άρα”. Χατ-τρικ από τον Αντρέα Ιωάννου, ενώ από ένα γκολ πέτυχαν οι Αντώνης Στυλιανού και Ryszard Solomon Jakubiak.

H OMONOIA U14 είχε τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ στη νίκη της, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Γιώργο Ποντικού. Ο Αντρέας Ιωάννου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη σκόρερ χρίστηκαν επίσης οι Λοΐζος Λοΐζου και Άγγελος Ζευκή, με τον τελευταίο να φτάνει τα 35 στη χρονιά!

Όσον αφορά την ομάδα κάτω των 16 ετών, δέχθηκε γκολ στο 66′, ισοφάρισε ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα, όμως η αντίπαλη ομάδα κατάφερε να φτάσει στη νίκη με γκολ στο φινάλε του ματς. Για το “τριφύλλι” σκόραρε ο Ρένος Πιτσιάκκος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 ΘΟΪ-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-5
U14 ΘΟΪ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-4
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΘΟΪ Αναβλήθηκε
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΘΟΪ 1-2
U18 ΟΜΟΝΟΙΑ-Ολυμπιακός Αναβλήθηκε (και ορίστηκε για τις 22/3)
U21 ΟΜΟΝΟΙΑ-Ανόρθωση Αναβλήθηκε (και ορίστηκε για τις 29/3)

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.