Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ «Συμφωνία σταθμός» για το κλιμάκιό Λάρνακας

«Συμφωνία σταθμός» για το κλιμάκιό Λάρνακας

 


Ως «συμφωνία σταθμός» αναφέρεται από την σελίδα του κλιμακίου Λάρνακας η επικείμενη συνεργασία με την Αλκή Ορόκλινης. Η ανακοίνωση:

Το κλιμάκιό μας στη Λάρνακα ανακοινώνει την εξαιρετική συμφωνία Ομόνοιας – Αλκής Ορόκλινης για τις ηλικίες U14, U15, U16. Οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία συνεργασίας, ώστε οι ποδοσφαιριστές των ηλικιακών κατηγοριών U14-U16 να μπορούν να παίζουν στο παγκύπριο πρωτάθλημα με τα χρώματα της Αλκής Ορόκλινης.

Η συμφωνία προνοεί την πλήρη διαχείριση των ομάδων αυτών από τους προπονητές του Κλιμακίου μας, με βασικό υπεύθυνο τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας κ. Χάρη Νικολάου. Με αυτή τη συμφωνία θα μπορούν οι ποδοσφαιριστές να προετοιμάζονται καλύτερα στον πόλη διαμονής τους, να μπορούν να αγωνίζονται σε ψηλότερο επίπεδο (παγκύπριο επίπεδο) και στη συνέχεια να μπορούν, όσοι κριθούν κατάλληλοι, να στελεχώσουν τις ομάδες της Ομόνοιας Λευκωσίας.

Τον στόχο που θέσαμε πριν κάποια χρόνια για να μη χάνονται ταλέντα στις κρίσιμες ηλικίες των U13-U16 υλοποιείται. Υλοποιείται αφού πλέον τα παιδιά θα μπορούν να προπονούνται στο Κλιμάκιό μας από την ηλικία των 5 ετών μέχρι και την ηλικία των 16 ετών.
Τέλος, για την καλύτερη στελέχωση των ομάδων U14-U16 θα γίνουν αξιολογήσεις και ποδοσφαιριστών που μπορούν να μην ανήκουν στο ρόστερ της Ομόνοιας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να παίρνετε στα τηλέφωνα:
Χάρης Νικολάου 99695433
Μάριος Στυλιανού 99356142