Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τρία “Χ” και μια “4άρα”

Τρία “Χ” και μια “4άρα”


Μόνο μια από τις τέσσερις ομάδες της ακαδημίας του “τριφυλλιού” κέρδισε στην 6η αγωνιστική των Πρωταθλημάτων Παίδων. Τα τριφυλλάκια κάτω των 15 ετών συνέχισαν ρίχνοντας “4άρα”, διατηρώντας έτσι το απόλυτο τους! Λευκή ισοπαλία για τους “πράσινους” κάτω των 14 ετών, ενώ ισόπαλο ήταν και το αποτέλεσμα των ομάδων κάτω των 16 και 17 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Πάφο, κόντρα στις αντίστοιχες ομάδες της πόλης.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 έμεινε στη λευκή ισοπαλία απέναντι στην Πάφος FC και βρίσκεται στους έντεκα βαθμούς και στο -5 από την κορυφή.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 πέτυχε το έξι στα έξι και ισοβαθμεί στην κορυφή με την ΑΕΛ. Στο 20ο λεπτό του αγώνα με αντίπαλο την Πάφος FC, η ομάδα μας βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-0, μετά από τέρματα των Αντρέα Ιωάννου και Θεοφάνης Λουκά. Στο 51′ ο Άγγελος Ζευκή ανέβασε περισσότερο το δείκτη του σκορ, ενώ ο Λοΐζος Λοΐζου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 εξήλθε ισόπαλη 1-1 στην Πάφο με την τοπική ομάδα. Ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 14ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας και οι γηπεοδύχοι ισοφάρισαν στο 54′. Στο -6 από την κορυφή οι “πράσινοι”, μετά από έξι αγώνες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Πάφο FC εκτός έδρας, όμως με δύο γκολ του Ανδρόνικου Κακουλλή κατάφερε να πάρει έστω τον ένα βαθμό. Ο νεαρός επιθετικός της ομάδας μας βρήκε δύο φορές δίχτυα μέσα σε διάστημα έξι λεπτών. Οι “πράσινοι” παραμένουν αήττητοι, όμως έχουν τέσσερις βαθμούς λιγότερους από τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-Πάφος FC 0-0
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-Πάφος FC 4-0
U16 Πάφος FC-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-2
U17 Πάφος FC-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1

Βίντεο από το παιχνίδι κάτω των 15 ετών: