Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Με “περίπατο” πήρε το ντέρμπι κορυφής

Με “περίπατο” πήρε το ντέρμπι κορυφής

 


Απολογισμό μια νίκη, μια ισοπαλία και δύο ήττες είχαν οι Παίδες του “τριφυλλιού” στη 12η αγωνιστική, απέναντι στην ΑΕΛ. Νίκη στο ντέρμπι κορυφής του Πρωταθλήματος κάτω των 15 ετών, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να κάνει… υγιεινό περίπατο. Οι “πράσινοι” αν και νωρίς αποτελούν το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, παραμένοντας χωρίς απώλειες στο “μαραθώνιο”. Απομακρύνθηκαν από την 1η θέση οι άλλες τρεις ομάδες της ακαδημίας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 δέχθηκε εντός έδρας ήττα και είναι πλέον στο -14 από την κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν νωρίς το σκορ, ενώ με την έναρξη της επανάληψης διπλασίασαν τα τέρματα τους. Άμεση απάντηση από το “τριφύλλι”, που μείωσε με τον Αλέξανδρο Καϊάφα, όμως η ΑΕΛ πέτυχε ακόμη δύο γκολ στη συνέχεια και πήρε τη νίκη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 έκανε “περίπατο” στο ντέρμπι κορυφής, ρίχνοντας “6άρα” στην μέχρι πρότινος αήττητη ΑΕΛ. Το σκορ άνοιξε στο 8ο λεπτό ο Άγγελος Ζευκή, ενώ με τη συμπλήρωση 20 λεπτών ο Γιώργος Ποντικού ευστόχησε από την άσπρη βούλα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λοίζος Λοιζου χρίστηκε επίσης σκόρερ, με το ημίχρονο να κλείσει στο 3-0. Δύο λεπτά από την έναρξη της επανάληψης ο Ζευκή ανέβασε περισσότερο το δείκτη του σκορ, ενώ στο 43′ πέτυχε χατ-τρικ. Ο ίδιος παίκτης βρήκε δίχτυα και στο 46′ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Με το 12 στα 12 οι “πράσινοι” μάζεψαν 36 βαθμούς και είναι στο +5 από τη 2η θέση και στο +8 από την 3η.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 έφτασε κοντά στο “διπλό”, όμως επέστρεψε με τον ένα βαθμό στις αποσκευές της και είναι πλέον οκτώ βαθμούς κάτω από την κορυφή. Ο Ρένος Πιτσιάκκος άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 ηττήθηκε στη Λεμεσό και πλέον απέχει δέκα βαθμούς από την 1η θέση. Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 23′ και πέντε λεπτά αργότερα ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης έφερε το ματς στα ίσα. Στο 58′ οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου προβάδισμα, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα πήραν “αέρα” δύο τερμάτων. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα μας ήταν να μειώσει στο σκορ με τον Ανδρόνικο Κακουλλή που βρήκε δίχτυα από το σημείο του πέναλτι στο 77ο λεπτό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας στη 12η αγωνιστική:
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΛ 1-4
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΛ 6-0
U16 ΑΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1
U17 ΑΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ 3-2

Φωτορεπορτάζ από το ντέρμπι κάτω των 15 ετών: