Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τρεις νίκες και μια ισοπαλία οι Παίδες

Τρεις νίκες και μια ισοπαλία οι Παίδες

 


Τρεις νίκες και μια ισοπαλία είχαν απολογισμό οι ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην 15η αγωνιστική των Πρωταθλημάτων τους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 συνέχισε με το απόλυτο και κράτησε τη διαφορά ασφαλείας από ΑΕΛ και Αποέλ στο +5 και +10 αντίστοιχα. Παρέμειναν στο -8 από την κορυφή οι “πράσινοι” κάτω των 17 ετών, ενώ με τη νίκη της η ομάδα κάτω των 14 ετών μείωσε τη διαφορά από τους πάνω της. Καμία αλλαγή στη βαθμολογία για την ΟΜΟΝΟΙΑ U16 μετά την ισοπαλία.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 με την “4άρα” επί της ΑΕΚ έφτασε τους 26 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους πλέον από τους Λαρνακείς. Τρία γκολ πέτυχε για την ομάδα μας ο Αλέξανδρος Καϊάφας και ένα ο Ιωάννης Τσουτσούκη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 διατήρησε το απόλυτο της, ρίχνοντας εκτός έδρας “10άρα”. Τρεις σκόρερ που έκαναν όλοι τους χατ-τρικ είχε η ομάδα μας. Ο λόγος για τους Άγγελο Ζευκή, Λοΐζο Λοΐζου και Αντρέα Ιωάννου, με τον τελευταίο να σημειώνει τέσσερα γκολ στην αναμέτρηση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 προηγήθηκε δύο φορές, όμως είδε ισάριθμες τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν. Ο Μάριος Αντωνίου άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό και οι αντίπαλοι έφεραν το ματς στα ίσα λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη ο Μαυρουδής Κατσαντώνης έβαλε πάλι μπροστά στο σκορ το “τριφύλλι”, όμως το προβάδισμα κράτησε μόλις τρία λεπτά.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 είχε άνετο πρωινό, με “7άρα” στην έδρα της. Το κανόνι της ομάδας, Ανδρόνικος Κακουλλής πέτυχε χατ-τρικ, ενώ δύο γκολ σημείωσε ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης. Από μια φορά σκόρερ χρίστηκαν οι Νεόφυτος Βαρνάβα και Χαράλαμπος Χαραλάμπους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 ΑΕΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-4
U15 ΑΕΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-10
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ 2-2
U17 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ 7-2