Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Έριξαν “6άρα” στο προτελευταίο της σεζόν

Έριξαν “6άρα” στο προτελευταίο της σεζόν

 


Πίσω τους άφησαν την ήττα και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο οι “πράσινοι”, κερδίζοντας τη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας για την προτελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 έριξε “6άρα” και τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας, με μια αγωνιστική να απομένει.

Παρά το -3 από την κορυφή, η ομάδα μας δεν έχει ελπίδες για τον τίτλο, που κατέληξε στην ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού δέχθηκε την ήττα στην 25η στροφή του “μαραθωνίου”, αλλά ακόμη κι αν στο φινάλε το “τριφύλλι” την φτάσει δεν αλλάζει κάτι, αφού ευνοείται στην ισοβαθμία. Τελευταίο παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι την ερχόμενη Κυριακή στη Λευκωσία με αντίπαλο την υποβιβασμένη ΑΕΖ.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα, ο Κυριάκος Χριστοδούλου άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο 17′ ο Μαρίνος Τζιωνής διπλασίασε τα τέρματα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, που τρια λεπτά μετά πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων. Στο 59′ γκολ σημείωσε ο Λευτέρης Μαυρομμάτης, ενώ στο 67′ σκόρερ χρίστηκε ο Γιώργος Κακουλλής. Στο 84′ ο Κυριάκος Χριστοδούλου σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς, διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.