Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Στο ψηλότερο σημείο η ΟΜΟΝΟΙΑ με γεννηθέντες του 2006 στο τουρνουά της...

Στο ψηλότερο σημείο η ΟΜΟΝΟΙΑ με γεννηθέντες του 2006 στο τουρνουά της Αγίας Νάπας


Για άλλη μια χρονιά η ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έδωσε δυνατό παρών στο τουρνουά της Αγίας Νάπας, με την ομάδα γεννηθέντων του 2006 από το κλιμάκιο της Λευκωσίας να φτάνει στο ψηλότερο σημείο. Τα τριφυλλάκια με αήττητη πορεία στη φάση των ομίλων και σοβαρή προσπάθεια στα νοκ-άουτ παιχνίδια κατάφεραν να σημειώσουν άλλη μια επιτυχία.

Συνολικά από τις 13 ομάδες αγοριών του “τριφυλλιού” που συμμετείχαν οι πέντε ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στη φάση των ομίλων. Από τις οκτώ που προκρίθηκαν στα νοκ-άουτ ματς η μια έφτασε στον τελικό και πήρε τον τίτλο, τρεις έπαιξαν ακόμη ένα παιχνίδι, ισάριθμες ομάδες μας αγωνίστηκαν δύο φορές ακόμη, ενώ μια έδωσε άλλες τρεις αναμετρήσεις.

Όσον αφορά στην κατηγορία κοριτσιών, η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε στον πρώτο τελικό με 3-1 την Barcelona FA, όμως στον επαναληπτικό ηττήθηκε με 5-1 και έχασε τον τίτλο.

Αναλυτικά η πορεία και των 13 ομάδων της ακαδημίας:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ 2005 του Κλιμακίου Λάρνακας σε τρεις αγώνες στον πρώτο όμιλο μάζεψε ισάριθμους βαθμούς, έχοντας απολογισμό μια νίκη και δύο ήττες και έμεινε στην 3η θέση, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ 2005 του Κλιμακίου Λευκωσίας τερμάτισε αήττητη στη 2η θέση του τρίτου ομίλου, έχοντας μια νίκη και δύο ισοπαλίες. Στη φάση των “16” η ομάδα μας αποκλείστηκε μετά την ήττα με 4-2 από το Διγενή Μόρφου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ 2006 (1) Κλιμακίου Λευκωσίας τερμάτισε στην κορυφή του πρώτου ομίλου, με δύο νίκες και μια ισοπαλία. Στη φάση των “16” η ομάδα μας διέλυσε νικώντας με 10-0 τη Fun Fever, ενώ στα προημιτελικά και ημιτελικά οι “πράσινοι” πέρασαν στα πέναλτι απέναντι σε Nuovo Calcio και ΑΕΚ αντίστοιχα, αφού αμφότερα τα δύο ματς τελείωσαν στο 2-2. Στον τελικό το “τριφύλλι” επικράτησε με 1-0 της Ανόρθωσης και έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ 2006 (2) Κλιμακίου Λευκωσίας πήρε την πρωτιά στον τρίτο όμιλο με εφτά βαθμούς, έχοντας σημειώσει δύο νίκες και φέρει μια ισοπαλία. Στους “16” της διοργάνωσης η ομάδα μας κέρδισε με 3-1 την ακαδημία Ευθυμιάδη, όμως στα προημιτελικά έχασε με 2-1 από την ΑΕΚ και αποκλείστηκε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ 2006 του Κλιμακίου Λεμεσού με δύο νίκες σε τρία παιχνίδια εξασφάλισε την πρώτη θέση στον έκτο όμιλο. Η ομάδα μας αποκλείστηκε στη φάση των “16” με την ήττα 1-0 από την ΑΕΚ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ 2006 του Κλιμακίου Λάρνακας έκανε αήττητη πορεία στον έβδομο όμιλο, ισοβαθμώντας στην κορυφή, όμως έχασε την πρωτιά στη διαφορά τερμάτων. Έτσι η ομάδα μας χρειάστηκε να παίξει στην προκριματική φάση, εκεί όπου κέρδισε με 3-2 την Ανόρθωση του Κλιμακίου Λεμεσού. Στη φάση των “16” όμως οι “πράσινοι” δεν κατάφεραν να περάσουν το εμπόδιο των Galacticos, χάνοντας με 2-1.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ 2007 του Κλιμακίου Λάρνακας σε τρεις αγώνες στον έβδομο όμιλο πέτυχε δύο νίκες και τερμάτισε στη 2η θέση μετά από τριπλή ισοβαθμία. Η συνέχεια για την ομάδα μας ήταν στην προκριματική φάση, όπου νίκησε με 1-0 την Milenko Spoljaric, όμως έχασε στη φάση των “16” με 5-1 από τη Nikki Coerver.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ 2007 Κλιμακίου Λευκωσίας πέτυχε μια νίκη σε τρία ματς στον 9ο όμιλο και έμεινε στην 3η θέση, γνωρίζοντας έτσι τον αποκλεισμό.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ 2008 του Κλιμακίου Λευκωσίας ισοβάθμησε στην κορυφή του έκτου ομίλου και τελικά πήρε την πρωτιά λόγο της καλύτερης επιθετικής γραμμής. Στη φάση των “32” η ομάδα μας αντιμετώπισε την ακαδημία Μαυρουδή και έχασε με 3-0.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ 2008 του Κλιμακίου Λεμεσού με μια νίκη και δύο ήττες στον όγδοο όμιλο τερμάτισε στην 3η θέση, ολοκληρώνοντας έτσι τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ 2008 του Κλιμακίου Λάρνακας τερμάτισε στην κορυφή κάνοντας το απόλυτο στον ένατο όμιλο και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ. Η ομάδα μας στους “32” κέρδισε με 5-0 τη Juventus FA, ενώ στη φάση των “16” επικράτησε με 3-1 του Ολυμπιακού Πειραιώς Κλιμακίου Λευκωσίας. Η πορεία των “πράσινων” σταμάτησε στα προημιτελικά, όπου μετά τη λευκή ισοπαλία με την Barcelona FA, έχασε στη διαδικασία των πέναλτι.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ 2009 του Κλιμακίου Λευκωσίας δεν πήρε κανένα βαθμό σε τρεις αγώνες στον ένατο όμιλο, τερματίζοντας έτσι στην τελευταία θέση και γνωρίζοντας παράλληλα τον αποκλεισμό.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ 2011 του Κλιμακίου Λεμεσού τερμάτισε στην 3η θέση του δεύτερου ομίλου, που συμμετείχαν πέντε ομάδες, έχοντας απολογισμό δύο νίκες και ισάριθμες ήττες, μένοντας εκτός συνέχειας του τουρνουά.