Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πρωτιά με 20 στα 20, αιώνιο ντέρμπι με φόντο την πρόκριση και...

Πρωτιά με 20 στα 20, αιώνιο ντέρμπι με φόντο την πρόκριση και αγώνας μπαράζ για εισιτήριο στους “8”

 


Προς το τέλος οδεύουν τα Πρωταθλήματα Grassroots και αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια. Το επόμενο Σάββατο θα ξεκινήσουν τα νοκ-άουτ με τη διεξαγωγή της προημιτελικής φάσης, με μια ομάδα της “πράσινης” ακαδημίας να έχει κλείσει θέση και άλλες δύο να δίνουν παιχνίδια που νίκη ισοδυναμεί με πρόκριση. Από τη Λεμεσό θα αρχίσει η γιορτή του ποδοσφαίρου για τους μικρούς και μια βδομάδα αργότερα θα μεταφερθεί στη Λάρνακα, για να ολοκληρωθεί την Κυριακή 3 Ιουνίου στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στο ΓΣΠ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U12 του κλιμακίου Λεμεσού με γεννηθέντες του 2006 πέρασε στους “8” της διοργάνωσης με 20 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και στοχεύει στην κατάκτηση του τροπαίου. Πραγματικά απίστευτη η πορεία των μικρών, που εκτός ότι τερμάτισαν στην κορυφή με το απόλυτο των βαθμών (60), είχαν την καλύτερη επίθεση και άμυνα του Πρωταθλήματος με διαφορά από τους αντίπαλους. Τα τριφυλλάκια βρήκαν δίχτυα 138 φορές, έναντι 76 της επόμενης ομάδας, ενώ δέχθηκαν μόλις 18, δηλαδή λιγότερο από ένα σε κάθε ματς. Να σημειωθεί πως οι διώκτες τους είναι στο -20, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο και είναι μεταξύ τους.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 της Λευκωσίας με γεννηθέντες του 2005 στην πρώτη φάση είχε τερματίσει στη 2η θέση και σε αυτήν βρίσκεται μια στροφή πριν το φινάλε στη β’ φάση. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει το Αποέλ, που είναι στο -1, στοχεύοντας σε νίκη ή τουλάχιστον ισοπαλία, για να προκριθεί στην προημιτελική φάση των Grassroots. Το αιώνιο ντέρμπι κρίνει μια θέση στον επόμενο γύρο και οι “πράσινοι” θα τα δώσουν όλα για να το πάρουν.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U11 του κλιμακίου Λάρνακας με γεννηθέντες του 2007 θα παίξει σε αγώνα μπαράζ, με φόντο το εισιτήριο για τους “8”. Η ομάδα μας τερμάτισε στη 2η θέση στο Πρωτάθλημα της επαρχίας της και θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, που κατέλαβε την ίδια θέση στη Λεμεσό. Τα τριφυλλάκια με νίκη κλείνουν θέση στα προημιτελικά του Grassroots, ενώ με ήττα η σεζόν τελειώνει για αυτούς.