Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Α. Χριστοδούλου: «Πρέπει να βγάλουμε το 100% των δυνατοτήτων μας στο γήπεδο»

Α. Χριστοδούλου: «Πρέπει να βγάλουμε το 100% των δυνατοτήτων μας στο γήπεδο»


Δηλώσεις του Άρη Χριστοδούλου αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U16 αναφέρθηκε στο δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Καρμιώτισσα, αλλά και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Διγενή. Αναλυτικά:

Τη δεύτερη της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα ψάχνει η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μίλησε ο Άρης Χριστοδούλου, ο οποίος σχολίασε τη νίκη επί του Διγενή Μόρφου και τον αγώνα με την Καρμιώτισσα.

«Το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα είναι δύσκολο, καθώς έχουμε απέναντι μας μία καλή ομάδα. Δουλέψαμε πάρα πολύ με στόχο τη νίκη στην έδρα του αντιπάλου. Πρέπει να βγάλουμε το 100% των δυνατοτήτων μας στο γήπεδο για να τα καταφέρουμε. Το ίδιο, δηλαδή, που κάναμε και κόντρα στον Διγενή Μόρφου. Σε εκείνο το παιχνίδι ήμασταν πολύ καλοί και πήραμε τους τρεις βαθμούς», σχολίασε ο Άρης Χριστοδούλου.

Ο αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U16 απέναντι στον Καρμιώτισσα, θα διεξαχθεί μεθαύριο (29/09), στο Κοινοτικό Στάδιο Πάνω Πολεμιδιών και θα αρχίσει στις 09:00.