Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κ. Βενιζέλου: «Βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και περισσότερο και αυτό βγαίνει στο γήπεδο»

Κ. Βενιζέλου: «Βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και περισσότερο και αυτό βγαίνει στο γήπεδο»


Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκανε ο αμυντικός της επίλεκτης ομάδας κάτω των 15, Κωνσταντίνος Βενιζέλου. Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας, την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις αλλά και για τη συνέχεια.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ:

Με στόχο να δώσει συνέχεια στο εξαιρετικό ξεκίνημα που πραγματοποιεί και τη φετινή σεζόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 υποδέχεται τη Δόξα U15, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας, Κωνσταντίνος Βενιζέλου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αναφέρθηκε τόσο στις τρεις συνεχόμενες νίκες, όσο και στο παιχνίδι με τη Δόξα.

«Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και οι οδηγίες του προπονητή μας, έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και περισσότερο και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Στόχος μας, φυσικά, είναι το πρωτάθλημα και το πολύ καλό ξεκίνημα που πραγματοποιούμε, μας κάνει πολύ αισιόδοξους», το αρχικό σχόλιο του Βενιζέλου.

Όσο αφορά το παιχνίδι με τη Δόξα, σημείωσε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως και τα υπόλοιπα άλλωστε, όμως με τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, πιστεύω θα πάρουμε ακόμη τρεις βαθμούς απέναντι στη Δόξα».

Καταλήγοντας, ο κεντρικός αμυντικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15, ανέφερε για τη δική του παρουσία: «Πιστεύω οι εμφανίσεις μου είναι πολύ καλές, μέχρι στιγμής. Μπορώ, όμως, να προσφέρω πολύ περισσότερα και φυσικά να βοηθήσω την ομάδα μου να υλοποιήσει τους στόχους της».

Η αναμέτρηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15 με τη Δόξα, θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο, στις 11:00, στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδόντα.