Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Λ. Λοΐζου: «Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και είμαι αισιόδοξος πως μπορούμε...

Λ. Λοΐζου: «Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και είμαι αισιόδοξος πως μπορούμε να τα καταφέρουμε»


Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκανε ο μεσοεπιθετικός της επίλεκτης ομάδας κάτω των 17, Λοΐζος Λοΐζου. Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για τη νίκη απέναντι στον Άρη, για τον επερχόμενο αγώνα με την Δόξα αλλά και για τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ:

Με στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Δόξα, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μίλησε ο μεσοεπιθετικός, Λοΐζος Λοΐζου, ο οποίος αναφέρθηκε στην προχθεσινή (12/9) νίκη επί του Άρη, τον αγώνα που ακολουθεί με τη Δόξα και τον στόχο για τη φετινή σεζόν, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Είχαμε πολύ καλή παρουσία στο παιχνίδι με τον Άρη. Επιδείξαμε ομαδικό πνεύμα, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο σε όλο το 90λεπτό και δίκαια πήραμε τους τρεις βαθμούς. Στόχος μας για τον αγώνα με τη Δόξα, είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Με παρόμοια εμφάνιση και σοβαρότητα, θα είμαστε νικητές. Στο τέλος της σεζόν θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και είμαι αισιόδοξος πως μπορούμε να τα καταφέρουμε», το σχόλιο του επιθετικού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17, Λοΐζου Λοΐζου.

Η αναμέτρηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17 με τη Δόξα, θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο, στις 11:00, στο Στάδιο «Δόξα Κατωκοπιάς» στην Περιστερώνα.