Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ «Παρθενική» νίκη για τους U14 απέναντι στην ΑΕΚ

«Παρθενική» νίκη για τους U14 απέναντι στην ΑΕΚ


Πρώτη νίκη για την επίλεκτη ομάδα κάτω των 14 αφού επικράτησε με 2-0 την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ:

Την παρθενική της νίκη στη φετινή σεζόν πανηγύρισε σήμερα το απόγευμα η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Η ομάδα μας, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, κέρδισε την ΑΕΚ U14 με 2-0, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδόντα.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Μάριος Νικολάου, άρχισε τον αγώνα με τους Κελεπέσιη, Σπύρου, Χρίστου, Σωτηρίου, Παναγιώτου, Δημητρίου, Ερωτοκρίτου, Τσιαπάλη, Λάμπρου, Αποστόλου και Παπαδόπουλο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και απολύτως δίκαια κέρδισε τους πρώτους τρεις βαθμούς της στο πρωτάθλημα. Η καλή μέρα φάνηκε από το… πρωί, αφού πριν από τη συμπλήρωση 15 λεπτών, η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, χάρη στα δύο τέρματα του Παπαδόπουλου. Η εξέλιξη του παιχνιδιού ανέβασε κατακόρυφα το ηθικό των ποδοσφαιριστών του Μάριου Νικολάου, οι οποίοι μέχρι το τέλος του αγώνα ήταν εμφανώς καλύτεροι από την ΑΕΚ. Διαχειρίστηκαν άνετα το προβάδισμα δύο τερμάτων που απέκτησαν και έφτασαν σχετικά εύκολα στη νίκη.

Μετά την ολοκλήρωση τριών αγωνιστικών, η ομάδα μας έχει μαζέψει τέσσερις βαθμούς. Επόμενος αγώνας για την ΟΜΟΝΟΙΑ U14, είναι το επόμενο Σάββατο (15/9), απέναντι στη Δόξα, και πάλι εντός έδρας.