Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κ. Χρυσοστόμου: «Έχω στόχο να παίξω στην πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»

Κ. Χρυσοστόμου: «Έχω στόχο να παίξω στην πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»


Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκανε ο τερματοφύλακας της επίλεκτης ομάδας κάτω των 17, Κωνσταντίνος Χρυσοστόμου. Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για τον επερχόμενο αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, για τους στόχους του αλλά και για την Elite ομάδα της Ακαδημίας.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ:

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την ΟΜΟΝΟΙΑ U17 μετά το ρεπό της περασμένης εβδομάδας. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας και θέλουν να πετύχουν δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά από αυτήν επί του ΘΟΪ προ 15 ημερών.

Για το παιχνίδι μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο τερματοφύλακας της ομάδας, Κωνσταντίνος Χρυσοστόμου.

«Περιμένουμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Πρέπει να παίξουμε ομαδικά και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες και να τα πάμε καλύτερα, όμως είμαι αισιόδοξος για θετική έκβαση της χρονιάς» ήταν το αρχικό σχόλιο του Κωνσταντίνου Χρυσοστόμου.

Για τους προσωπικούς του στόχους δήλωσε: «Έχω στόχο να παίξω στην πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Προσωπικά αποκομίζω πολύ σημαντικές εμπειρίες από τα παιχνίδια με την Εθνική. Συμμετέχω και στην Elite ομάδα της Ακαδημίας, την οποία θεωρώ μια πολύ καλή ενέργεια που γίνεται φέτος. Έτσι είναι πιο εύκολο να μας γνωρίζουν οι προπονητές της Α’ ομάδας και να έχουν ολοκληρωμένη άποψη για εμάς».

Ο αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17 απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στις 12:00, στο προπονητικό κέντρο των «ερυθρολεύκων» στο Μενεού.