Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων (21-22/10)

Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων (21-22/10)


Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Από τις έξι ομάδες της Ακαδημίας, οι δύο είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς οι υπόλοιπες είχαν ρεπό. Δείτε, πιο κάτω, αναλυτικό ρεπορτάζ για τις δύο αναμετρήσεις.

Αναλυτικά:

U13: ΟΜΟΝΟΙΑ – Χαλκάνορας 1-4

Εντός έδρας υποχρέωση είχε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U13, όμως δεν κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες. Οι «πράσινοι», για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ηττήθηκαν, εντός έδρας, από τον Χαλκάνορα με 1-4. Το μοναδικό γκολ της ομάδας μας σημείωσε ο Θεοδώρου. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δαρείος, άρχισε το παιχνίδι με τους: Χαραλάμπους, Μαυρή, Γρηγορίου, Γιαννακού, Καλαφάτη, Αγγελή, Θεοδώρου, Αβρααμίδη, Οζλέρ, Ζουλαφάκη και Βιολάρη. Έτσι, μετά από πέντε αγωνιστικές η ΟΜΟΝΟΙΑ μάζεψε οκτώ βαθμούς με απολογισμό δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Επόμενος αντίπαλος η Δόξα, την ερχόμενη Κυριακή, εκτός έδρας.

 

U19: Απόλλωνας – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2

Μεγάλη νίκη μέσα στη Λεμεσό πέτυχε πριν από λίγο η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 καθώς κέρδισε 0-2 τον Απόλλωνα. Οι «πράσινοι» που ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους, αφού μετρούν το απόλυτο στα πρώτα πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος. Το 0-2 διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο ενώ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι απώλεσαν πέναλτι. Ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Νικολάου, ξεκίνησε τον αγώνα με τους Αντωνίου, Φώτη, Αυλωνίτη, Ιακώβου, Λεμέσιο, Κακουλλή Α., Κακουλλή Γ., Χαραλάμπους Χ., Κονομή, Ποντικό και Πατσή. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Μενίκου, Αθανασιάδης και Χαραλάμπους Μ. Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Χαράλαμπος Χαραλάμπους και Κωνσταντίνος Μενίκου. Με το σημερινό αποτέλεσμα η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας πλέον 15 βαθμούς. Επόμενος αγώνας το ερχόμενο Σάββατο, εντός έδρας, απέναντι στην Ανόρθωση.