Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων

Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων


Τέσσερεις νίκες και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Δείτε, πιο κάτω, αναλυτικό ρεπορτάζ για όλες τις αναμετρήσεις καθώς και φωτορεπορτάζ από τους αγώνες.

Αναλυτικά:

U13: ΟΜΟΝΟΙΑ – Φρέναρος 4-3

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U13. Η ομάδα μας, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, κέρδισε με 4-3 το Φρέναρος, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στα γήπεδα του ΑΣΠΙΣ. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δαρείος, άρχισε το παιχνίδι με τους: Πισίηα, Κοτσώνη, Μαυρή, Γιαννακού, Καλαφάτη, Αγγελή, Αβραμίδη, Αντρέου, Ζουλαφάκη, Οζλέρ και Θεοδώρου. Το παιχνίδι κρίθηκε κυρίως στη δύναμη και στο πάθος που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο οι «πράσινοι». Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές, όμως στο τέλος κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ και να πάρει το τρίποντο. Τα τέρματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σημείωσαν οι Ζουλαφάκης, Αγγελή, Αβραμίδης και Οζλέρ. Επόμενο παιχνίδι, για το «τριφύλλι», την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στην ΕΝΑΔ, εκτός έδρας.

https://www.instagram.com/p/BoqrXrtlZfd/?utm_source=ig_web_copy_link

 

U14: Απόλλωνας – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2

Ακόμη μία νίκη, την πέμπτη συνεχόμενη, πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U14, απέναντι στον Απόλλωνα, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας επικράτησε με 1-2, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στα βοηθητικά γήπεδα του Τσιρείου Σταδίου. Ο προπονητής της ομάδας μας, Μάριος Νικολάου, άρχισε τον αγώνα με τους Κέντικο, Σπύρου, Χρίστου, Παναγιώτου, Σωτηρίου, Δημητρίου, Ερωτοκρίτου, Παπαδόπουλο, Αποστόλου, Σταύρου και Πέτρου Μ. Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, καθώς δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Πέτρου Μ. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΟΜΟΝΟΙΑ συνέχισε να είναι καλύτερη και έφτασε σε δεύτερο γκολ και πάλι με τον ίδιο ποδοσφαιριστή. Έτσι, μετά από επτά αγωνιστικές η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 έχει μαζέψει 16 βαθμούς, με απολογισμό πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Επόμενος αγώνας, το ερχόμενο Σάββατο, απέναντι στο ΘΟΪ, εντός έδρας.

 

U15: Απόλλωνας – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2

Μεγάλη νίκη που τη φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας πέτυχε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, η οποία κέρδισε 0-2 τον Απόλλωνα στα βοηθητικά γήπεδα του Τσιρείου για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το «τριφύλλι» ήταν ανώτερο του αντιπάλου και παρόλο που επρόκειτο για ντέρμπι, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, φτάνοντας στη νίκη. Η ομάδα του Γιώργου Ιωάννου ξεκίνησε με τους: Μαλέκκο, Βενιζέλου, Ευαγγέλου, Μακρυγιώργη, Γρούτα, Πίσση, Χριστάκη, Θεοδώρου, Στασή, Τσουτσούκη και Σπυριδάκη. Τις τέσσερεις αλλαγές που πραγματοποίησε η ομάδα μας, αποτέλεσαν οι Χατζηχρίστου, Κυλίλη, Χριστοδούλου και Ναθαναήλ. Και τα δύο γκολ των «πρασίνων» πέτυχε ο Δημήτρης Σπυριδάκης, οποίος είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, έχοντας μέχρι στιγμής 18 γκολ σε επτά αγώνες. Επόμενος αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15 για το πρωτάθλημα, εντός έδρας απέναντι στο ΘΟΪ Λακατάμιας.

 

U16: ΟΜΟΝΟΙΑ – Απόλλωνας 0-1

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα (0-1) από τον Απόλλωνα, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδρόντα. Ο προπονητής της ομάδας μας, Ανδρέας Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Ντάλια, Πολυβίου, Κέζο, Γεωργίου Σ., Ιωακείμ, Χριστοδούλου, Σεργίδη, Ιωάννου, Νικολάου, Μαυρή και Κημήτρη. Οι πράσινοι κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχαν τις δικές τους ευκαιρίες για γκολ, όμως μία άτυχη στιγμή τους στοίχισε. Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Ανδρέα Νικολάου είχαν θέληση και έψαξαν το γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν και το αποτέλεσμα έμεινε στο 0-0. Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλων κατάφερε να σκοράρει και παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε η ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα. Έτσι, μετά από επτά αγωνιστικές η ομάδας μας έχει απολογισμό μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, μαζεύοντας έξι βαθμούς. Επόμενο παιχνίδι για το «τριφύλλι», το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στο ΘΟΪ, εκτός έδρας.

 

U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – Απόλλωνας 0-3

Την ήττα με 0-3 από τον Απόλλωνα γνώρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U17, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Χάρη Καλλικά, παρόλο που κατά διαστήματα απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και απείλησε σε κάποιες περιπτώσεις την εστία του αντιπάλου, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν προβλήματα στις εναέριες μονομαχίες καθώς και τα τρία γκολ του Απόλλωνα προήλθαν από σέντρες. Την αρχική ενδεκάδα αποτέλεσαν οι Χρυσοστόμου, Χατζηγεωργίου, Κυριάκου, Καλλή, Χρίστου, Φώτη, Γεωργίου, Χριστοδούλου, Ζευκή, Λοΐζου και Ιβελίν. Χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή πήραν οι Ποντικός Α., Ποντικός Γ. και Φιλίππου. Επόμενος αντίπαλος για την ΟΜΟΝΟΙΑ U17, το ΘΟΪ Λακατάμιας, αυτή τη φορά εκτός έδρας.

 

U19: ΟΜΟΝΟΙΑ – Καρμιώτισσα 2-0

Το απόλυτο συνεχίζει να έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ U19, καθώς σήμερα το απόγευμα πέτυχε άλλη μια νίκη, αυτή τη φορά με 2-0 επί της Καρμιώτισσας, στο «Ηλίας Πούλλος». Οι «πράσινοι» του Νίκου Νικολάου συνεχίζουν να πραγματοποιούν καλές εμφανίσεις και να παίρνουν την ουσία. Οι έντεκα που άρχισαν την αναμέτρηση ήταν οι Αντωνίου, Γεωργίου, Λεμέσιος, Ιακώβου, Τζιωνής, Φώτη, Χαραλάμπους, Παναγή, Κακουλλής Γ., Κακουλλής Α. και Πατσής. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Ποντικός, Περπερή και Χριστοδούλου. Για το «τριφύλλι» χρίστηκαν σκόρερ οι Μαρίνος Τζιωνής και Ανδρόνικος Κακουλλής, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει το τέσσερα στα τέσσερα και να φτάσει τους 12 βαθμούς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Μετά τη διακοπή που ακολουθεί την ερχόμενη εβδομάδα, θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα.