Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο Νικόλας Πατσής για Καρμιώτισσα και Ανόρθωση

Ο Νικόλας Πατσής για Καρμιώτισσα και Ανόρθωση


Στην ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος μίλησε ο ακραίος επιθετικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάτω των 19, Νικόλας Πατσής. Ο νεαρός αναφέρθηκε στο προηγούμενο αγώνα Κυπέλλου, όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε την Ανόρθωση με 4-1, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αναλυτικά:

Αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα έχει αυτή την εβδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ U19, μετά τον αγώνα κυπέλλου που έδωσε το προηγούμενο Σάββατο.

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, αλλά και την επικράτηση με 4-1 σε βάρος της Ανόρθωσης για το κύπελλο, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο ακραίος επιθετικός της ομάδας, Νικόλας Πατσής.

«Αξίζαμε τη νίκη απέναντι στην Ανόρθωση. Ήμασταν καλύτεροι και στα δύο ημίχρονα και πήραμε ένα σκορ που μας δίνει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση. Το κύπελλο είναι ένας θεσμός τον οποίο θέλουμε να κατακτήσουμε. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, έχοντας στόχο τη νίκη σε κάθε αγώνα. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τώρα παίζουμε με την Καρμιώτισσα, μια καλή ομάδα την οποία θέλουμε να κερδίσουμε. Όλοι οι ποδοσφαιριστές δίνουμε το 100% για την ομάδα. Υπάρχει ποιότητα και ταλέντο και είμαι σίγουρος πως κάποιοι από εμάς θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις και να αγωνιστούν στην Α’ ομάδα» ανέφερε ο Νικόλας Πατσής.

Ο εντός έδρας αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U19 απέναντι στην Καρμιώτισσα, θα γίνει το Σάββατο στις 15:30 στο «Ηλίας Πούλλος».