Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Το πρόγραμμα των επίλεκτων ομάδων

Το πρόγραμμα των επίλεκτων ομάδων


Δράση και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα έχουν οι ομάδες της Ακαδημίας. Πέντε οι αναμετρήσεις των ομάδων και όχι έξι, καθώς η επίλεκτη κάτω των 19 δεν έχει αγώνα λόγω Εθνικής.

Αναλυτικά:

Πέντε αγώνες περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι επίλεκτες ομάδες μας θα αναμετρηθούν με τις αντίστοιχες του ΘΟΪ Λακατάμιας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 θα παίξει με την ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς, στην Πάφο, για την 4η αγωνιστική.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17, η οποία αγωνίζεται εκτός έδρας, θέλει να βάλει φρένο στα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα και να επιστρέψει στις νίκες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16, έχει ως στόχο να αφήσει πίσω της την ήττα από τον Απόλλωνα και να πάρει το διπλό στη Λακατάμια, για να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση και συγκομιδή.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, που προέρχεται από σπουδαία νίκη επί του Απόλλωνα, θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 στοχεύει στο τρίποντο, ώστε να συνεχίσει την ανοδική της πορεία, ελπίζοντας να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες των ομάδων που προπορεύονται, για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην 1η θέση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U13, που έκανε μια πολύ καλή αρχή στο πρωτάθλημα, ταξιδεύει στην Πάφο με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα την διατηρήσει σε επαφή με τις πρώτες θέσεις.