Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ψάχνει την ενδέκατη νίκη σε ισάριθμους αγώνες

Ψάχνει την ενδέκατη νίκη σε ισάριθμους αγώνες


Στο Παραλίμνι εκστρατεύει η ΟΜΟΝΟΙΑ κάτω των 19 ετών, για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής. Η ομάδα μας ψάχνει την ενδέκατη νίκη σε ισάριθμους αγώνες για να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία της προς τον τίτλο. Αναλυτικά:

Στο Παραλίμνι θα ταξιδέψει το ερχόμενο Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ U19. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ΕΝΠ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη, η οποία αν έρθει θα είναι η ενδέκατη σε ισάριθμους αγώνες.

Δηλώσεις σχετικά με τον αγώνα κόντρα στους «βυσσινί» παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο ακραίος επιθετικός της ομάδας, Γιώργος Ποντικός: «Πρόκειται για ένα δύσκολο αγώνα σε μια δύσκολη έδρα. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από εμάς όμως πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από τη νίκη. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, έχει ένα μεγάλο νικηφόρο σερί όμως εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να πετύχουμε κι άλλες νίκες. Κύριος στόχος της ομάδας είναι να προωθηθούν ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα και το πρωτάθλημα είναι σε δεύτερη μοίρα».

Ο εκτός έδρας αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U19 απέναντι στην ΕΝΠ θα γίνει στα βοηθητικά γήπεδα του «Τάσος Μάρκου» και θα αρχίσει στις 14:30.