Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Φιλική ήττα για την ΟΜΟΝΟΙΑ U19

Φιλική ήττα για την ΟΜΟΝΟΙΑ U19


Ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση μεταξύ της επίλεκτης ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της αντίστοιχης της Σπαρτάκ Μόσχας, με τους Ρώσους να παίρνουν τη νίκη με 1-3. Αυτό που έχει σημασία δεν είναι προφανώς το αποτέλεσμα, αλλά οι εμπειρίες που παίρνουν οι νεαροί της Ακαδημίας στο εν λόγω τουρνουά και απέναντι σε τέτοιες ομάδες

Αναλυτικά:

Σπουδαίες εμπειρίες απεκόμισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 στο παιχνίδι της απέναντι στην Σπαρτάκ Μόσχας, στο πλαίσιο του διεθνές τουρνουά στο οποίο συμμετέχει. Οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν την πολύ δυνατή Ρώσικη ομάδα στο γήπεδο της Αναγέννησης Δερύνειας και γνώρισαν την ήττα με 1-3.

O προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Νίκος Νικολάου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του. Χαρακτηριστικό στοιχείο της αναμέτρησης ήταν το γεγονός πως 12 από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που αγωνίστηκαν είναι γεννηθέντες μετά το 2000, ενώ η Σπαρτάκ Μόσχας παρατάχθηκε με ποδοσφαιριστές ένα ή δύο χρόνια ηλικιακά μεγαλύτερους.

Την αρχική ενδεκάδα αποτέλεσαν οι Νικολάου, Αυλωνίτης, Φώτη, Ιακώβου, Αθανασιάδης, Παναγή, Μενοίκου, Περπερής, Ποντικός, Κακουλλής Α. και Χαραλάμπους Χ. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Κονομής, Λεμέσιος, Γαβριήλ, Χαραλάμπους Μ., Καλογερίδης, Κακουλλής Γ., Χριστοδούλου και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Θεοχάρους.

Το «τριφύλλι» μπήκε καλύτερα και άνοιξε το σκορ στο 7’ με πλάσε του Ανδρόνικου Κακουλλή, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 15’.  Ακολούθως οι φιλοξενούμενοι κόντρα στη ροή του αγώνα ισοφάρισαν στο 23’ με τον Ντανίλιν, στο 33’ έγινε το 1-2 με τον Λομπάτιν και στο 70’ διαμορφώθηκε το τελικό 1-3 με τον Ματκόβ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 θα δώσει άλλους δύο φιλικούς αγώνες στο πλαίσιο του τουρνουά. Την Πέμπτη θα αναμετρηθεί με την Πολωνική Γκόρνικ Ζάμπρτσε στο Παραλίμνι και την ερχόμενη Δευτέρα με τη Σέρβικη Τσουκαρίσκι στη Λεμεσό.